Любо Киров се покръсти, след като бе с единия крак в гроба и за малко да затрие майка си! (Подробности за случките)

2282
01 Октомври 2016, 15:04


Изпълнителят Любо Киров е станал вярващ християнин и дори се е покръстил на стари години, след като на два пъти е срещнал смъртта очи в очи, разбра HotArena.


В последно време на Любо от "Те" никак не му върви и за да секне злощастната поредица от събития, се е решил официално да приеме християнската вяра с кръщене в манастир в близост до София. На церемонията, която обикновено се прави на доста по-ранно възраст, присъствали смао най-близките хора на Киров, които са запознати с премеждията му.


Певецът се скри от светския живот за известно време и се оказва, че е имал основателни причини за това свое решение. Наскоро той е преживял тежка операция, по време на която червата му са били изкарани навън, за да бъдат почистени. След интервенцията е трябва да успее да изпусне газове, но това не се е случило дълго време и лекарите вече го готвели пак да ляга под ножа, когато успял да отдени така нужните в този момент газове.


И до днес приятелите му го подиграват за тази ситуация, но тогава на Любо никак не му е било до шеги. Скоро след тази операция, Киров отново се срещнал очи в очи със смъртта при катастрофа. За зла участ, в колата се возела и майка му, но двамата се отървали само с леки наранявания.


За инцидента певецът споделя, че е мислел, че ще си счупят вратовете и ще умрат на място, но в последния момент е усетил някаква свръхсила, която обърнала колата, за да падне на гумите си, а не по таван.След тази случка Любо започнал силно да вярва, че има Бог, който го закриля. За да му се отблагодари за спасението от смъртта, решил да се покръсти. В храма се разкаял и за една трагикомична случка с майка му.


За дипломната си работа в Художествената академия решил да направи гипсова отливка на лицето на родителката. Не сложил обаче достатъчно крем, който да предотврати залепването на материала върху кожата. В резултат на това майката на певеца останала без веджи, а лицето й с дни било червено и мнозина си помислили, че е жертва на домашно насилие, пише "България днес".


Освен това майка му за малко да се задуши, защото сламката, през която трябвало да диша майка му, се запушила с гипс. Любо и до днес има угризения на съвестта и е обещал да не си прави повече подобни експерименти и да цени повече живота.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени