Любо Нейков: Детето ми е моят талисман!

1581
23 Декември 2016, 14:00
Актьорът Любо Нейков не крие, че е суеверен и има талисман, който винаги носи със себе си. Това е бебешкото чорапче на дъщеря му Ана, която просто обожава, научи HotArena.


За актьора съпругата му Гинка и дъщеря им Ана са най-голямото съкровище. Още след като среща съпругата си на чешмата, докато е войник, той знае, че това е жената на живота му.

Дълги години семейството не е благословено с деца, но най-накрая щастието им се усмихва. И днес актьорът е на седмото небе, защото има прекрасна дъщеричка, пише "Телеграф".


Раждането й през 2011 година е най-голямата радост на комика. И коренно променя живота му.„Това са игрите на съдбата, да те дари със слънчев лъч, който ти виждаш от една семчица как расте и става човек.


Още като бебе гледаше с очи, не може да говори, но ти казва всичко”, споделя още Любо Нейков.


Единственото, което си пожелава, е дъщеря му да е жива и здрава, а той е готов да направи всичко, за да вижда света от светлата му страна.

Нейков тъгува, че не прекарва достатъчно време със семейството си, но голямата любов си остава сцената. Заради нея той е денонощно на педалите и почти не се спира.

Актьорът намира утеха в работата си и от семейните тревоги. Преди няколко години брат му умира неочаквано от масивен инфаркт.

И до днес той не може да повярва на случилото се, но прави всичко, за да подкрепи семейството му. Грижи се за дъщеря му Инна, като за свое дете и гледа на нея и вдовицата на брат му, нищо да не липсва.

„В момента тя е в търсене на своя път в живота. Иска ми се да намери момче до себе си, което аз да одобря. Искам да е човек, който да бъде достоен”, разкрива още Нейков.


И допълва „Аз съм щастлив човек. Имам великолепни приятели, силна опора, прекрасни родители и фантастично дете”.

А сред най-близките му хора е Евтим Милошев. За него той е като по-голям брат, който го подкрепя и е до него и в най-трудните му моменти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени