Любо Нейков стана охранител, върти фирма с брат си

1628
06 Май 2017, 12:04


Наред с актьорската си игра комикът намира време да върти и охранителна фирма "Апан-С". Нейният предмет на дейност е проектиране, производство и монтаж на охранителни съоръжения и системи за наблюдение и контрол на достъпа в различни обекти, научи HotArena.

Дружеството е основано през 2013 г. от Любо Нейков и по-големия му брат Цецко. По това време Нейков-старши вече има богат опит като управител и акционер в големи охранителни компании.

Идеята на братското съдружие е Цецко да използва натрупаните си знания за бизнес, а Любо Нейков да е реклама на услугите, предлагани от фирмата, и да привлича известни клиенти. Затова като партньор е привлечен и известен спец по електроника, който да помага при проектиране и създаване на авангардните системи за сигурност. По информация на един от партньорите инж. Атанас Пухалев от продуктите са се възползвали множество банки и офиси на чужди компании у нас.

Плановете на братя Нейкови са спънати едва няколко месеца след началото на съвместния им бизнес. След получен инфаркт братът на Любо Ц Цецко, почива и семейните дялове в "Апан-С" са поети изцяло от актьора. Липсата на опит при комика очаквано се отразява и на резултатите на фирмата. Проверка в Търговския регистър показва, че през последните две години охранителната фирма сериозно е намалила дейността си и получените приходи.

За сметка на това останалите фирми на Нейков просперират. Най-цветущо е положението при "Дрийм Тийм Прадакшънс", в което Нейков е съдружник с Евтим Милошев. Чрез дружеството двамата правят и предаването "Комиците", както и сериала "Столичани в повече". Благодарение на това фирмата реализира над 10 млн. приходи за последните две години. Огромна част от сумите остават като печалби за Нейков и Милошев.

Почитатели на комика са категорични, че той заслужава всеки лев, който е изкарал, защото заедно с екипа си прави най-добрите комедийни предавания и филми у нас.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени