Любо Нейков върти кални номера на Дългия

1911
06 Декември 2015, 10:00


Според близки до Любо Нейков, дебелакът от доста време се опитва да отмъкне Краси Радков от Слави и да го привлече в противниковия лагер, научи HotArena.


Любо Нейков от доста време бил навит да вземе Краси Радков в „Комиците”. Той смятал, че благодарение на актьора може да щипне от аудиторията на Слави в съботната вечер, когато се излъчва собственото му шоу. Затова започнал да опипва почвата възможно ли е да прилъже Радков в екипа си и как точно да стане това.


Като начало Нейков привлече на своя страна съпругата на Краси – Станислава, която не може да се похвали с кой знае какви ангажименти. Шефът на „Дрийм Тийм” й даде малка роля в сериала „Столичани в повече”. По този начин той си осигури мощен съюзник в опита да привлече колегата си на своя страна.


Станислава
нямала нищо против Краси да мине в лагера на Нейков, където ще има по-малко работа и повече време за нея. Известно е, че Слави не позволява на хората си никакъв личен живот и ги затрупва с ангажименти всяка вечер. Режимът при Любо Нейков бил по-лежерен, за да имат актьорите време да се изявяват и извън екипа, пише "Уикенд".


Говори се обаче, че ако Краси се съгласи да сключи договор с Нейков, няма да е заради свободното време, нито заради пари, тъй като Слави лесно би се навил да му вдигне заплатата, за да го задържи. Единственото, което може да го съблазни, е престижът от по-сериозните роли, които биха му дали.


На Краси вече започвало да му омръзва да бъде клоунът на Слави и мечтаел за истинска актьорска изява. Нейков от своя страна бил съгласен да му осигури ангажименти не само в „Комиците” и „Столичаните”, но и в някоя от театралните постановки, които продуцира. Компанията му, за разлика от тази на Трифонов, има амбиции и за сериозни телевизионни и кино продукции, където също може да се намери място за Радков.


Това обаче ще е нож в гърба на Дългия и окончателно ще съсипе отношенията му с Любо Нейков. Наскоро двамата стопиха ледовете около съвместната си работа по Детската Евровизия. Ако обаче Радков смени единия екип с другия, това означава нова война.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Митревски
преди 2 години
0
Момата на Краси, е нагнетен в бутилка въздух,който за нищо не може да се използва.Ако Радков й войдиса на акъла,ще гладуват и двамата на смени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени