Любо Нейков започна решителна битка за живота си

3016
21 Август 2016, 15:00


Любо Нейков ходи по тънък лед заради наднорменото си тегло. Комикът е притеснен, че килограмите ще му изиграят лоша шега на здравето, научи HotArena.


През годините партньорът на Евтим Милошев в продуцентската компания „Дрийм тийм” неведнъж  се е заричал да започне решителна битка с килограмите, за да увеличи шансовете си да доживее дълбока старост. За съжаление на близките му смелите приказки оставаха без конкретно последствие и Нейков продължаваше да пълнее. Сега обаче е различно и комикът буквално втрещи подчинените си във фирмата със скоростното си отслабване. И в случая не става дума за дар от природата или намеса на модерната медицина. Нейков се подлага на истинско мъчение, за да се освободи от притискащите сърцето сланини. 


„Спрях да ползвам сол на масата си. Съпругата ми Гинка също не слага в манджите. В момента се справям повече от добре и съм ограничил до минимум употребата на бялата отрова. Бързото отслабване ми даде кураж да включа и други лишения в ежедневието. Само в началото е трудно и си мислиш, че няма да можеш да изживееш. След това организмът свиква и стъпваш на следващото стъпало”, разказва Любо Нейков. 


Лишенията на трапезата съвсем не са единствената промяна в живота му. Той е известен работохолик и нервак. Подчинените му бяха свикнали да са жертви на гневните му изблици. Истината е, че Любо започна пълния ремонт на емоциите след раждането на дъщеричката му Анна. Детето буквално го преобрази. Нейков си заповяда да не се ядосва за глупости и да уплътнява с щастливи  мигове всяка свободна минута. 


Истината е, че сега той доста по-малко се задържа в офиса и гледа да се разминава на почтително разстояние от работните проблеми. Умът му е зает с неговата дъщеря Анна. Веднага след раждането й двамата със съпругата му Гинка решават да не пускат детето на детска градина и сами да се грижат за него. 


Грижовният татко в началото се притеснява да излиза сам с Анна по софийските улици. Притеснява се, че ще се натъкне на свои маниакално настроени фенове или на обикновени луди, които биха искали да се докоснат на всяка цена до един от най-известните хора в държавата. 


„Никога не съм бил суеверен, но вярвам в отрицателната енергия, която изпращат някои хора. Завистта е твърде силно чувство и може да променя човешки съдби. Не е лесно да вървиш по улицата и всички да те зяпат все едно си музеен експонат.Обсъждат, съскат, проклинат. Защо да си го причинявам? Със семейството си търся уединението и често пътуваме в чужбина, където никой не ме познава”, твърди Нейков, който все пак допълва, че е имунизиран от човешката злоба и умее достатъчно добре да се пази от враговете в бизнеса, предават от Уикенд
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени