Любов ли бе да го опишеш! Малките котета Валери и Биляна като в приказките от 1001 нощ (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/liubov-li-be-da-go-opishesh-malkite-koteta-valeri-i-biliana-kato-v-prikazkite-ot-1001-nosht HotArena.net
Любов ли бе да го опишеш! Малките котета Валери и Биляна като в приказките от 1001 нощ (Снимки)

Сръбската красавица Биляна Дол заведе Валери Божинов на почивка в Дубай, видя HotArena.

Двамата се наслаждават на почивката си и показват, че са много влюбени. Поне това се вижда от надписите до снимките, които Биляна пусна в Инстаграм. На една от тях Божинов е определен като „моята любов”.  Една от най-близките приятелки на Биляна – Ана Машич, е управител на хотел в Дубай и половинката на Божинов се възползвала от това, като успяла да уреди един от най-хубавите апартаменти.

Сезонът за Валери Божинов приключи и той се отдаде на почивка със своята половинка.

12 Коментара

azz

преди 7 години

А Найлона кога щеше да почива в ЛА и Маями?

Коментирай

123

преди 7 години

Доста грозновата жена. Уж стройна, поддържана за годините си, а има нещо отблъскващо у нея. И все сериозна по снимките, може би не се усмихва, за да не й излязат бръчки. Прогнозирам, че и тая "голяма любов" не ще изтрае дълго.

Коментирай

преди 7 години

Ще разбереш скоро, ДИШАЙ! Обсебеняк айахахахахаха

Коментирай

хa-хa

преди 7 години

Тaзи годинa, ще почивa нa остров Мaдейрa, с Ронaлдо хихихaaaaaaa

Коментирай

сладури

преди 7 години

Тоя яко е хлътнал по сръбската Убавица обаче. Колко доволна физиономия има обаче, нека той е добър човек, не е злобен, за никой нищо лошо не казва. Заслужава и той да бъде щастлив.

Коментирай

Iwo

преди 7 години

Важното е той да я харесва и да се чувства добре с нея и явно е така. Не като онази кобра, дето всичко, че и животър й е изкуствен.

Коментирай

OMG

преди 7 години

Много грубовата, бе. Същински мъж направо. А как се гологъзи на участието на Азис, по блузка едва ли е по-различна от Никлозетка. Хората долу сигурно й видяха дъртата съхнеща слива. Явно свестните жени не обръщат внимание на Валерко, та затова се задоволява с подобни парцалеси.

Коментирай

Мишоци.

преди 7 години

Виж ги па тия! Какво ви бърка Валери Божинов, бе загубеняци? Ако иска и със 70 годишна ще има връзка, кои сте вие да определяте каква е Биляна? Да не сте вие с нея, че така яростно я нападате, че приличала на мъж? Принципно не му симпатизирам, но гледайки злобата, с която бива заливан го разбирам като казва, че всеки път щом се върне в България хората са настроение към него все едно е убил човек. Добре си е в Сърбия, българите са злобни, завистливи и комплексирани хора и вместо да си замълчат ще те разкритикуват. Евала на хората, които успяха извън България, измъкнаха се от това блато на неудовлетвореност и плюене по хорския живот.

Коментирай

Коя беше ти?

преди 7 години

Жълтите, долнопробни сайтчета доста са ти промили капкоподобното сиво вещество. Много знаеш ти кой какво внимание на обръща на Валери и с какво се "задоволява". Това че една жена е по-предизвикателна не означава, че е парцалеса. Има един лаф "Ако съдиш хората само по това, което виждаш и чуваш за тяг, си пълен глупак" и той важи с пълна сила за такива като теб.

Коментирай

:?

преди 7 години

Аз пък прогнозирам за добро психическо здраве да о бръщаш повече внимание на собствените си потребности вместо да врачкуваш чуждите животи. Колкото трае връзката им, любовта им и каквото е там, толкова. Не може всички да са нежни барбита, има и такива жени. Не се усмихвала да не и се видели бръчките, а ти защо не си слагаш снимка, или и теб самата те е срам как изглеждаш и какви простотии пишеш тук.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Те пък сърбите щото са цвете за мирисане. Отвори един сръбски сайт да видиш как го хранят там и как навиячите на Партизан искат от новия сезон да го няма. Сам си ги измисля тия, че там го харесват. Иска му се на човечеца да го харесват и обичат, но реалността за съжаление е друга.

Коментирай

f

преди 7 години

ОТ ТОЛКО ФОТОШОП И РОДНАТА Й МАЙЧИЦА НЕ БИ Я ПОЗНАЛА, АКО НЕ Е ПО ИМЕТО. :D Направо са и изчезнали почти чертите. Чак очертанията на очите, устните и линията на косата вече се виждат размазани. Ебахти! хахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.