Любов ли? Не, просто сделка! Ето колко плати ВИП Брадър на Преслава и Гъмов за да се правят цуни – гуни

https://hotarena.net/laifstail/liubov-li-ne-prosto-sdelka-eto-kolko-plati-vip-bradar-na-preslava-i-gamov-za-da-se-praviat-cuni-guni HotArena.net
Любов ли? Не, просто сделка! Ето колко плати ВИП Брадър на Преслава и Гъмов за да се правят цуни – гуни

Романсът между Преслава и Станимир Гъмов е 100%-ова постановка, за която двамата ще лапнат доста голяма бонус-сума към вече уговорените предварително хонорари за участие, узна HotArena.

Бюджетът на продуцентите ще олекне с 50 000 лв., тъй като ще раздадат по 25 000 лв. на двамата участници за фалшивото им влюбване, което ще се прибави към стандартните суми, срещу които присъстват в шоуто.

 

Сделката е доста добра и за актьора, и за певицата. Даже за Преслава - дори повече, тъй като тя отчаяно има нужда от чистене на любовен имидж, заменяйки го с нов, по-улегнал.

 

Предишната й връзка с Бирмата беше низ от скандали, побоища и дори арести. След Жоро пък тя стана интимна с Фики, но и с него удари на камък. Бащата му Тони Стораро категорично забрани публично да се афишира тази авантюра.

 

За разлика от тези двамата, около Гъмов няма скандали, а напротив. Актьорът печели уважение като артист и човек, и успя бързо да спечели симпатиите на хората в България.

 

За „ВИП Брадър“ сделката също е от голяма полза, макар да олекотява бюджета на продуцентите му драстично, защото това поддържа интереса към иначе супер скучния сезон.

7 Коментара

anonimen

преди 8 години

Nai-dolnoto jivotno tova e Gamov!

Коментирай

Дидо

преди 8 години

Миризлив, комплексиран пиадурник.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Защо пък не допуснете, че може действително да е пламнала искрата и да са се харесали?

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

shtoto shte da se shibat kato maimuni ako beshe plamnala iskrata razbra li ? pak pitam razbra li ? kak mislish na tiq mi ti veseli jurnalist4eta ina4e im hrumvat takiva genialni statii , Toni storaro e blestqsht zabranil da afishira vryzkata ,tva e nqkyv genialen hod ot negova strana ,moje bi za da en mu krad mikrofonite hahahahahah maleeeeeee kolko e sharen sveta I bez gashti ako nqkoi vse pak e pro4el tezi mydri misli koito napisah po gore ,blagodarq I az bih iskal da iam tolkova svobodno vreme kato vas I da e4ta bezsmislici

Коментирай

ана

преди 8 години

Преслава показа симпатии (приятелски или по-силни все тая).След това обаче мисля,че Гъмов направо си падна по нея.

Коментирай

kat

преди 8 години

Актьорът печели уважение като артист и човек, и успя бързо да спечели симпатиите на хората в България........Aloo,kakvi gi pisete???Gamov niama elementarna kultura,a re4nika i obnoskite sa mu pod vsiakakva kritika.

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Те нека се боцкат, а вие си мислете, че играят!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.