ЛЮБОВ ЛИ?! Зарко влезе в Биг Брадър заради пари, ДесиСлава играе евтин театър! (ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/liubov-li-zarko-vleze-v-big-bradar-zaradi-pari-desislava-igrae-evtin-teatar HotArena.net
ЛЮБОВ ЛИ?! Зарко влезе в Биг Брадър заради пари, ДесиСлава играе евтин театър! (ВИЖТЕ)

Биг Брадър завъртя поредния театър ала Гъмео и Пресиета. След като успяха да заблудят зрителите с инсценировката между Преслава и Станимир Гъмов, сега продуцентите набутват любовна история с ДесиСлава и бившия й Светлозар Савов-Зарко.

 

Истината обаче научи първа HotArena и тя далеч не е цветя и рози.

 

Оказва се, че Зарко не е влязъл в Къщата заради „честните сини очи“ на ДесиСлава, а заради тлъстите хубави пари, предложени от Биг Брадър.

 

Като ММА боец бившият на певицата не е прокопсал особено и не е тайна, че ДесиСлава доста му е помагала финансово, докато са били заедно.

 

Сега, когато отново има нужда от пари, продуцентите на Големия брат му отправили неустоимо предложение. Според запознати, хонорарът му за една вечер бил 5-цифрена сума.

 

Това е и единствената причина Зарко да се съгласи да влезе в Къщата.

 

„Кажете на ДесиСлава, като играе мелодрами, да не се подсмихва! Ние да не сме лукови глави, за всички стана ясно, че играе театър, ама много лош. Поне да не се смее, докато се опитва да плаче“, коментират по форумите зрители на Биг Брадър Ол старс.

 

Факт е, че певицата добре си поплака снощи, но без да пусне нито една сълза. Този рев на сухо не остана незабелязан и за драгия зрител, който вече трудно се връзва на интригите на Брадъра.

 

Истината е, че между ДесиСлава и Зарко отдавна няма любов и двамата са затворили тази страница, споделят близки до певицата.

2 Коментара

ХХх

преди 8 години

Пълни глупости! Десислава страда и плака истински, а той е доста труден характер и си личи! Няма измислица тука само не знам как така Зарко се е съгласил да се покаже, но не е за пари!!!!

Коментирай

Яна

преди 8 години

Да се надяваме, че не е за пари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.