Любовен четириъгълник! Ива Екимова заби Вальо Михов

4259
19 Януари 2016, 15:56


Бившата половинка на футболния бос Лили Иванова се хвана с нейния Петрозар, пиарката отмъщава подобаващо, научи HotArena.

Ива Екимова намери най-добрия начин да отмъсти на неверния Петрозар. Той я заряза заради старата любов на футболния бос Валентин Михов. Пиарката пък се хвана със самия Михов, който може да й бъде баща, пише „Всеки ден“.

Цял месец Ива Екимова била в депресия от раздялата си с Петрозар. Той твърди, че аферата с новата му любов, която носи славното име Лили Иванова, е започнала едва след като скъсал с пиарката. Никой обаче не вярва на версията му. Бившият на Ива е засичан с другата блондинка още през лятото, когато Екимова все още е била сигурна, че с връзката им всичко е наред. 

Когато разбрала, че са й слагали рога месеци наред, без дори да подозира, бившето момиче на късмета не можело място да си намери от обида и разочарование. После обаче обстоятелствата се стекли така, че именно зарязаните половинки се намерили една за друга.

"Ива показа на Петрозар как се играе тази игра, хвана се с много по-престижен мъж от него самия“, коментираха близки до блондинката. Вальо Михов и Ива се познават от години. Досега обаче не са имали взимане-даване. Открили се едва след като разбрали за връзката на бившите си гаджета. Близките на Екимова са убедени, че това е идеалното разрешение на злощастната ситуация. Докато си ближат раните, явно им е станало ясно, че могат да си прекарат времето добре заедно.

Странични наблюдатели коментират, че ако остане с Михов, той би я глезил като кралица. Бизнесменът се слави с добър вкус и с това, че знае как да се отнася с една жена. Говори се, че на Петрозар му е трепнало под лъжичката, като разбрал за новата тръпка на бившата си. Но се правел на безразличен. Слуховете наскоро свързаха Ива и с милионера Антон Краус, който е баща на второто дете на приятелката й Кали. Пред „Всеки ден“ Екимова бе категорична, че не познава бизнесмена и дори не го е виждала на живо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Има Екимова е грозна и ограничена жена. Това, че тя има друго мнение за себе си е нейн проблем, но не я слагайте в леглата на що годе прилични мъже!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени