Любовната приказка безкрай на Петко и Яна! Три години след сватбата, искрата в очите им е жива (Каква е тайната?)

11070
14 Август 2016, 11:00


Яна и Петко са една от любимите светски двойки, които показаха, че е възможно любовта да не избледнява, а да става по-силна с годините, узна HotArena.

През октомври двойката ще празнува третата годишнина от сватбата си, а двамата изглеждат като влюбени хлапаци и то в най-добрия смисъл на думата! Яна и Петко успяха с общи усилия да изградят своя рай на земята и да намерят мира в живота и хармонията в отношенията си, за които всяка двойка би им завидяла.

Като две темпераментни личности, те обаче са съумяха да запазят и пламъка в отношенията си, въпреки че вече не са двама, а трима. Синът им Доменик е идеалният завършек на тази голяма любов, която не разбирайте, че върви към своя край, а просто вече е добила цялостен вид. Преди месеци се заговори, че Яна е бременна с второ дете, но това не бе потвърдено, пише kliuki.ws.

Нищо чудно обаче скоро да се решат и на тази крачка, защото родителството определено им се услади. Засега те се радват на двугодишния Доменик и всяка негова крачка. Разбира се, като млади родители, те винаги намират време и за себе си и за забавления. И няма как да е иначе, защото бизнесът на Димитров е в меката на купона Студентски град. А като всяка уважаваща себе си жена, Яна е плътно до мъжа си във всяко едно начинание.

Танцьорката обаче сега има още една рожба, която си иска своето време - нейната зала за танци с спорт, където тренират редица ВИП персони. Въпреки че работата и удоволствието са примесени и при двамата съпрузи, те гледат на де смесват работата със семейството.


При Яна и Петко не можем да говори за криза на третата година на брака, а дори обратното, с всяка изминала година той става по-скрепен, а блясъкът в очите им - по силен!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
Преди 1 година
0
Всяка приказка има край.Ще ги видим след някоя друга година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
-1
Боже мили! Чета и не вярвам на очите си! Какви са тези помпозни високопарни изказвания? "Вечна любов"??? Само защото са изкарали 3 години не значи, че на прага на тази трета има някаква финална линия, която щом веднъж прекрачиш, си застрахован от "разлюбване", развод и разочарования. Що за малоумник трябва да си, за да наричаш тригодишна връзка доказателство, "че е възможно любовта да не избледнява, а да става по-силна с годините"... Ако не бяхте написали толкова пъти 3, щях да помисля, че е редакторска грешка и че като сте го писали, сте си мислели, че са от 30 години заедно. Тогава можете да се чудите как още двама души имат "пламъче в очите". След едва тригодишна връзка ще е много странно да нямат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
-1
И между другото не бих тръгнала никога да се прехласвам и превъзнасям по връзка, която не познавам суупер отблизо. Ама наистина отблизо! Защото отстрани, особено от толкова далеч, колкото е публиката и масовия зрител, е много лесно всичко да изглежда перфектно. Но само защото двама души не са се избили или не се наричат с обидни думи на публично място или са се разплодили, не значи нито че имат перфектна връзка, нито голяма любов. Така че е излишно и вие да пробутвате толкова активно някакви съчинения по снимки в инстраграм и фейсбук като доказателство за щастлива любов или изобщо за каквото и да било. То отстрани, отдалеч и на снимки всеки може да създаде образа на съвършена идилия, но само глупаците се връзват и мислят, че най-повърхностната представа за нещо непременно е действителната.
Сани В.
Преди 1 година
-2
Яна е в напреднала бременност!Да са живи и здрави,много любов,разбирателство и прекрасно семейство им желая!Леко раждане на дъщеричката им,защото ще бъде дъщеричка!Радвам им се много,прекрасна двойка!А това,че любовта е подплатена и с добри финанси.........пу ,пу........какво по-хубаво,нека винаги да е така!Щастлива съм за такива млади семейства и желая на всички това!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
-1
Нали преди няколко месеца я бяха снимали с наедрял корем. Бременна е жената. Чакаме да разбирим кога е родила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
0
Той си взе млада булка, тя стабилни финанси ... чудесна симбиоза. Но ако това ги прави щастливи - защо не. Желая им всичко най-хубаво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени