Любовница на Вальо Топлото влиза във „Фермата“ (Мисис Баба и скандалният шеф на Топлофикация си имат къща в Банкя)

4151
27 Август 2015, 15:00


„Мисис Баба 2015“ Дони Василева ще вдигне малко шум около позабравения бивш скандален шеф на „Топлофикация – София“ Валентин Димитров. Това ще се случи през септември в мащабното предаване „Фермата“ по Би Ти Ви, узна HotArena!

 

Дони се появява преди 44 години в град София. Ражда се в онзи специален Майчин дом в близост до Централна гара, където са настанявани метресите на номенклатурчиците. Както се случвало с всички деца като нея и тя е била оставена за осиновяване. Прибират я добри хора от русенското село Роза, които когато Дони е в 7 –ми клас й признават истината за потеклото й, пише „Уикенд“.

 

От тогава хубавицата все мечтае да възстанови връзката с кръвните си родители. Безуспешно. Всичките следи от появата й на този свят са изтрити. Не фигурира в нито един архив.

 

Дони Василева се омъжва, когато още няма 18 години. За три години ражда три деца. Най-голямото момченце умира едва на няколко годинки от внезапно проявило се генетично заболяване. Докато обикалят по болници тя дава живот на второто си дете, ала губи първородното. Починало е докато Дони е търсила лек за него в Русия.

 

Дони напуска съпруга си, защото се съмнява, че той има пръст в кончината на рожбата им, за която не е можел да приеме, че има болест. По това време вече е бременна с третото си бебе, но въпреки това отстоява решението си да се справи без мъжа си. Междувременно умира майка й, а Дони трябва да отгледа сама децата си, които днес живеят в Холандия и са я дарили с внучета.

 

Следват няколко големи любови с мастити и известни богаташи. Един от тях е бившият съпруг на Елена Петрова – гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас, с когото Мисис Баба е делила постеля преди той да се задоми с красивата актриса. Предлагал й е брак, но тя не приела... Чак след това в живота на гърка се появява Елена Петрова.

 

Силен сантимент Дони има и към друг грък – син на атински милионери – собственици на печатници. Той бил по-млад от нея, лудо влюбен и приемал децата й, но тя чувствала, че нещо не е наред и се оказала права, мъжът бил алкохолик.

 

Най-скандалният спътник в живота й обаче е бишият шеф на Топлофикация Валентин Димитров. Заедно си построяват къщата в Банкя, през която се извървяват да помагат всевъзможни специалисти от Столичната община. Шефът на Озеленяването лично им проектирал и изпълнил двора. Вальо обаче не бил топъл човек и не приел сърдечно децата на Дони, заради което тя го зарязва. Малко по-късно той се събира с нейно по-младо копие, по думите на шофьора на Топлото, за което се жени докато е зад решетките заради аферата със столичното парно.

 

Мисис Баба 2015 се представя като нежна и същевременно с това авантюристична и борбена натура. Пише текстове за фолк и поп изпълнители и има собствен бизнес. „Уикенд“ научи, че Дони ще поднесе една от най-големите изненади във „Фермата“ наесен. Риалитито обещава да е антипод на стартиралия вече „Биг Брадър“ по Нова тв, който само за десетина дни успя да вбеси зрителите пред малкия екран.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени