Любовницата на Веско Маринов го направила по-жив и фриволен! Певецът възбужда и арестува баби на концерта си + защо вече не се поти на сцената

1261
31 Май 2017, 11:57


Веско арестува баби - България Днес
Изпълнителят демонстрира провокативно поведение по време на пролетното си турне, като показа специално отношение към почитателките си от третата възраст, видя HotArena.

По време на закачката Веско сложи на главата си полицейска фуражка и се преобрази като служител на реда. Разгорещени от песните му почитателки веднага пожелаха да бъдат закопчани от идола си, разказаха пред "България днес" присъстващи на концертите на Маринов.

Изненадващо Веско захвърли и традиционните си костюми, с които излиза на сцената. Бялата риза и елегантното сако са заменени от шушляково яке. Наблюдателни фенове отчетоха, че по време на последните му концерти е изчезнало и характерното му потене.

По неофициална информация драстичната промяна в поведението на изпълнителя се дължи на появата на нова жена в живота му. В продължение на месеци Веско проплакваше, че е сам като куче и няма приятелка. След няколко неуспешни авантюри срещнал жена, която го карала да се чувства добре, и това го отпускало да се държи по-фриволно и младежки.

Предположенията са, че става въпрос за много по-млада жена, която го връщала в младежките му години. Маринов крие личния си живот като военна тайна и не си позволява да говори публично с кого заспива вечер. Въпреки това на няколко пъти певецът е казвал, че се чувства предаден от някои жени, на които се е доверил. Единствено дъщеря му никога не го е предавала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени