Любовник на Азис на съд заради грабеж (Натопил го зет на Наско Сираков, на когото раздал 26 000 лева кредити)

2744
30 Октомври 2015, 09:48


Столичният бохем Богдан Асенов, който преди години се прочу с връзката си с краля на фолка Азис, е призован като обвиняем в дело за грабеж, узна HotArena.


То е заведено от бившия кандидат-зет на Наско Сираков – футболиста Борис Папазов. Спорът между Асенов и Папазов се точи вече две години. Борис, който е бивш футболист на „Академик“ (София), „Сливнишки герой“ и „Ботев“ (Криводол) и за няколко месеца движеше с голямата дъщеря на Сираков – Славея, взел заем от Богдан около 20 000 лева, пише „Всеки ден“.


Уговорката им била да ги върне до юли 2013 г. Сделката била оформена чрез документ, под който Борис собственоръчно се подписал, че дължи сумата на Асенов.


Когато обаче Богдан не си получил обратно парите в уговорения срок, издирил бащата на футболиста. Той се ангажирал до края на септември да изплати сумата. Папазов-старши започнал да изчиства борчовете на сина си, но плащанията спрели, когато доближил половината. През това време Борис поискал нови два заема от Асенов за общо 6500 лева. Подписал се под запис на заповед, заверена при адвокат, че продължава да дължи на Богдан общо 10 500 лева – сума, получена при изравняване след погасяването на части от заемите от бащата.


Като залог, че ще му върне парите, последният предоставил на Асенов автомобила на сина. Само няколко часа по-късно обаче таткото се явил в полицията и пуснал жалба, че колата е била насилствено присвоена от Богдан Асенов.


Същият обаче отрича това да е така. Според Богдан Папазови са скалъпили целия цирк, представайки се като жертви на грабеж, за по-удобно, за да не му върнат обратно парите, научи HotArena.net.


Последвала светкавична реакция от органите на реда, които проснали младия мъж по очи на земята на бензиностанция „Шел“ на бул. „България“.


След 24-часов арест в Четвърто РПУ на 29 октомври Богдан Асенов бил транспортиран до следствието на „Г.М.Димитров“, а на 1 ноември била гледана мярката му за неотклонение задържане под стража. Районният съд го оставил в ареста, който напуснал срещу парична гаранция от 10 000 лева чак на 19 ноември, след като Градският съд отменил решението на колегите си.


От тогава до сега по делото са се сменили трима прокурори. Следващото заседание в Софийския градски съд е насрочено за 5 ноември. Междувременно на футболиста Борис Папазов е изпратена нотариална покана до края на този месец да се издължи на кредитора си. „В противен случай аз започвам да го съдя. Вече съм наел адвокати и имам стабилни свидетели“, заканил се е Богдан Асенов.


Според мълвата двамата са имали особено близки отношения в известен период от време. Бившият любовник на Азис Богдан Асенов не крие, че е бисексуален, но Борис Папазов очевидно се притеснява от интимните си отношения с представители на своя пол. Той отсича, че е бил единствено и само в делови отношения с Асенов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени