Любовник спонсорира юбилея на Глория! (Вижте колко е щедър)

2788
25 Май 2015, 16:00


Мастит любовник е поел масрафа за 20-ата годишнина на сцената на Глория, узна HotArena.

 

Фурията планира да се случи нещо грандиозно на 30 септември в зала 1 на НДК.

 

А разходите по концерта вече удрят 100 000 лева – сума, която богатият й любовник ще поеме.

 

Датата за големия концерт на Галина, както е паспортното име на певицата, не е избрана случайно. Именно в последния ден на септември е родена щерка й Симона и по този начин двете дами ще отпразнуват важните дати в животите си.

 

Концертът на пайнерската дива в НДК обаче е по-скоро начин да покаже умения, престиж и благополучие, отколкото да забогатее с някой и друг лев. Родената в Две могили певица не крие, че разходите многократно ще надхвърлят приходите, но поводът бил достатъчно голям и важен, за да се похарчи сериозна сума за отпразнуването му.

 

Реално обаче самата Глория няма да се бръкне и с лев за спектакъла си, тъй като осребряването на сметките било поето от сегашната й половинка. Кой е той и с какво се занимава, певицата мълчи, но съдейки по щедростта му, колежките й завистливо подмятат, че със сигурност не е случаен бизнесмен, пише Всеки ден.

 

За да блесне на сцената с шармантни тоалети, Глория отсега е планувала да си направи ударен шопинг в Милано през юни, откъдето да се сдобие с едни от най-актуалните модни тоалети на световни дизайнери. Певицата обещава шоуто да не отстъпва по нищо на колежките й отвъд океана като хореография, ефекти, видеосцени и пиротехника.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени