Любовно гнездо! Алисия опъна Бирмата да ремонтира апартамента на Божинов

https://hotarena.net/laifstail/liubovno-gnezdo-alisiia-opana-birmata-da-remontira-apartamenta-na-bojinov HotArena.net
Любовно гнездо! Алисия опъна Бирмата да ремонтира апартамента на Божинов
Новата половинката на фолкпевицата Алисия е започнал да ремонтира огромният апартамент, който й купи Валери Божинов, научи HotArena. Пернишкият бизнесмен се мести при Алисия.

Жилището с внушителна площ в столичния квартал „Изток“ беше купено от Валери, когато певицата му роди син.
Противно на слуховете, че Бирмата и Алисия са се разделили, те не само са заедно, но и Бирмата й помага, за да направи основен ремонт на апартамента, който ще остане на сина й.

Преди да се залюби с Бирмата, Алисия имаше връзка с Ники Михайлов, който спеше в леглото на Божинов в същия апартамент и паркираше синьото си порше пред блока, споделят клюкари от входа.

По документи жилището беше 50 на 50 на Алисия и Божинов. След раздялата тя подаде иск с претенции за неговия дял. Според проверка на „Телеграф“ в търговския регистър се оказва, че Валери го е прехвърлил чрез дарение на бившия си тъст – бащата на Алисия. Веднага след това тя оттегли всичките си съдебни искове.

11 Коментара

Клозето,

преди 7 години

ти си най-изперкалата проститутка в Бъгария! Лекувай се, момиче, че положението отдавна е излязло извън контрол!!!!!! Психарка!

Коментирай

Клозет

преди 7 години

ха-ха-ха-ха-ха не искам и да си представям колко тъп трябва да си, че да четеш новини в долнопробни, жълти сайтчета и да вярваш, та чак и да съветваш хората да се лекуват, при все че не ги познваш и грам идея си нямаш за кво става въпрос ха-ха-ха-ха-ха.... май ти си за лечение.

Коментирай

фики

преди 7 години

Колко трябва да си болен мозък всеки ден да пишеш различни неща за една и съща жена.Много неспасяемо!Това е отговора!Клозето ти си обсебена от Алисия.Много злобна жена си и тази злоба идва от комплексите ти! Само преди два дни писа че Бирмата изритал Алисия.На другия ден пишете-лъжа заедно били.После писахте ,че тя го заплашила с убиййство.Днес новината е ,че и ремонтира апартамента.Да се смее ли човек,да плаче ли.:)))))))

Коментирай

О леле

преди 7 години

Цяла България знае коя е проститутката Мършолета Лозанова и как ходи да се предлага за парцалки, но най-вече, че няма нищо в голямата си извънземна глава и има спшна нужда от медицинска помощ, понеже е ЯКО болна шизофреничка и на всичкото отгоре и гнусна ЦИГАНКА .. това и децата го знаят вече

Коментирай

Факт

преди 7 години

Аболютно е така! Просто шизофренията на никого не е простила до сега

Коментирай

lili

преди 7 години

дневна и спалня и това ако е голям апартамент???? леле леле

Коментирай

оф

преди 7 години

Тия ненормалници пак свободни съчинения, а в главната роля на тази ФАНТАСТИЧНА история разбира се не кой да е а отново Алисия. Пфуууу, егати ненормалниците скучни...все едно мелят Алисия. Бирмата и бля, бля.

Коментирай

достоверно

преди 7 години

Жилището си е на нейно име в момента. А, колкото до ремонта и нанасянето на Бирмата при нея е точно толкова "истина", както всички други ваши "истини". Никога Алисия няма да приеме мъж да живее в нейното жилище, нито пък Бирмата ще отиде там да живее. Пълни глупости! И на апартамента си тя много скоро прави основен ремонт и всичко и е лукс. Всеки от двамата си има собствен дом и си живеят в него, а това ,че той идва или тя ходи при него не означава, че са се нанесли при единият или другия. Толкова нескопосно надраскани и непрофесионални съчинения, не бях чела.

Коментирай

Страничен наблюдател

преди 7 години

Тук всяка втора статия е за Алисия.Омръзна ни да четем само за нея. Дайте някоя новина и за други хора. Да й ядете п*у*т*к*а*т*а на Алисия да й ядете!

Коментирай

t2

преди 7 години

Апартаментът не е на Алисия, а на Валерко. Как изобщо тази меркантилна, алчна, озлобена женица може да има някакви претенции към жилище, което е купено с чужди пари??? Що за наглост и безочие? Дърт лешояд такъв и на детето си на имуществото ли посягаш ма?

Коментирай

hens

преди 7 години

Той да вземе да и направи ремонт на фейса, не на апартамента. И то основен, че положението е трагично.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.