Любовта между Катя и Здравко от „Ритон“ разплака Точно Русев – композиторът им посвети песен

1966
25 Май 2017, 10:36


Любовта между Катя и Здравко от "Ритон", която пламти вече 40 години и на сцената, и в живота, трогна Патриарха на българския шлагер Тончо Русев. Композиторът е написал със сълзи на очи текста към една от новите песни на дуета, която е нарекъл "Безумна любов", пише ПИК.

Новата песен ще звучи за пръв път на юбилея "40 години музика и любов" на 18 октомври в Зала 1 на НДК. До тогава има 5 месеца, но "Ритон" работят по проекта от началото на годината. Катя и Здравко периодично влизат в студио за записите на новите песни, които ще влязат в албума и бялата винилова плоча, посветени на юбилея.

Седем от тях вече са напълно готови, като последната записана е по текста на Тончо Русев. Общо 10 нови песни ще представи "Ритон" на юбилейния си спектакъл, билети за който вече се продават в системата на "Тикетпортал". Останалите три са "Празник" по текст на Йоана Мирчева и музика на Митко Гидишки, "За последен път ти повтарям" по текст на Драго Драганов и музика на Митко Пенев и "Златен Ритон" на Ангел Симеонов и композитора Росалин Наков. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени