Людмила Филипова: Материалното не ме прави щастлива! Сподели, че никога не е ходила на Младивите, въпреки че беше омъжена за милионер

1094
26 Юни 2017, 16:00


Просто съм такъв човек, който парите и материалните неща не го правят щастлив”, казва чаровната авторка Людимила Филипова на над 10 бестселъра, от които има издадени и на английски, руски, сръбски, гръцки и турски език, а по някои се снимат филми, узна HotArena.

 

В близкото обкръжение не се съмняват в искреността й, тъй като дори когато е била омъжена за един от най-богатите мъже у нас - бизнесменът Божидар Колев, eдин от собствениците на „Технополис”, от когото има син Константин, запазила скромния си начин на живот. И за разлика от много красавици днес, чийто мъже са в завидно финансово положение, Людмила никога не е ходила на Малдивите, писа „Таблоид“.

 

Не съм била женена за милионер заради неговите пари. Ние сме се влюбили, имали сме нашето време. Хората, които ме познават, знаят, че не съм човек, който би седял без работа и би харчил чужди пари”, казва Людмила, която наскоро потвърди, че все още кара същата кола, с която се е придвижвала и преди 12 години. И никога не е врънкала скъпи подаръци от вече бившия си мъж. За 30-тия си юбилей, например, имала картбланш да си поиска каквото реши. И тя си поискала… куче.

 

Днес тя учи астрофизика, работи по новата си книга, а свободното си време прекарва със сина си и с приятели. Признава, че с професията си на писател получава един среден доход, с който си купува това, което й е необходимо. Парите не са много, защото пазара у нас е малък, но писателката не се оплаква.

 

От четири години насам Людмила Филипова е разведена с бащата на сина си. С него обаче са в прекрасни отношения. „До ден днешен сме добри приятели, подкрепяме се, гледаме си заедно сина. Прекрасно е, когато двама човека могат да се разделят добре, да останат приятели, да се подкрепят, а не да си разменят удари под кръста. Но за това се иска интелект и космополизъм, които Божидар, за щастие, притежава. Той доста се различава от типичните български мъже”, казва бившата му съпруга.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени