Люси Дяковска преследвана от невярната Камелия (Вижте причината)

4326
01 Април 2015, 12:30


Люси Дяковска от няколко седмици е у нас и се забавлява по клубовете с куп дами, узна HotArena!

 

Певицата забрави за намерението си скоро да не се прибира в България. Преди да си замине в началото на годината, тя обясни, че е твърде ангажирана в Германия и затова не възнамерява да се връща в близкото бъдеще, пише „Всеки ден“.

 

Най-напред изпълнителката от Плевен била забелязана в популярно заведение за хомосексуални, като очевидци твърдят, че била в несвяст. „Пияна ли беше, дрогирана ли, но определено не беше в час“, коментират хора, които наблюдавали поведението й отблизо.

 

Дали нарочно или случайно, но на следващата вечер в същото заведение се вяснала и бившата й изгора Камелия. Певицата не таи добри чувства към нея, защото имаха страхотни разправии по повод продажбата на апартамент, купен от Дяковска, но прехвърлен на името на Камелия.

 

„Люси едва я накара да подпише договора за продажбата му, а накрая любовницата й лапна от сделката над 30 000 лв.“, донасят източници.

 

Въпросната вечер бившата на певицата се появила заедно с щерката на Йорданка Христова – Ивана. Приближена до русата златотърсачка разказва, че появата й не била случайна. Камелия юрнала настоящата си половинка да излязат в събота вечер с интимната мисъл да засече на същото място Дяковска.

 

„Искаше да я дразни с демонстрацията на това колко е щастлива с Ивана. Освен това искаше да й затвори устата, тъй като Люси е тази, която разпространяваше слуховете, че дъщерята на Данчето Христова й е била шута“, прави раздувка дружка на Камелия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени