Люси Дяковска прибра 200 000 евро от германските пощи

2820
06 Март 2016, 17:00


Разпадането на групата „Ноу Енджълс“ не се отразява фатално на Люси Дяковска, тъй като до този момент тя е успяла да си е създаде достатъчно връзки, разбра HotArena.

 

Прави няколко самостоятелни парчета, които се радват на интерес. Съгласява се да участва и в няколко музикални риалити формати у нас, след като се договаря за наистина солиден хонорар. Връзката й с Камелия я изтощава финансово, но Люси успява да си навакса. Големият й удар е присъединяването й към германските пощи, пише „Уикенд“.

 

Не, Дяковска не е назначена да разпределя пощенски пликове и колети. Благодарение на солидните си връзки тя се урежда със страхотен рекламен договор. В Германия пощите съвсем не приличат на българските си събратя. Става дума за заможна институция, която управлява кореспонденцията на 80 милиона души.

 

Люси успя да се уреди с приятен ангажимент, който буквално я позлати. Предложиха й 200 000 евро за двугодишен ангажимент с опцията да го продължи за още две. Със сигурност е добре да се обвържеш с работодател, който едва ли някога ще фалира”, с усмивка коментира приятелка на къдрокосата фурия. Самата Люси също не крие, че е изключително доволна от възможността да работи за германската поща.

 

Задачата ми е да участвам в благотворителни маратони. Сериозно тичане си е, но аз никога не отивам неподготвена. Тренирам здраво във всеки възможен момент, за да не излагам институцията, която ми е гласувала доверие. Бягането е като пеенето – трябва си малко талант и здраво бачкане”, категорична е Люси Дяковска.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димитрова
преди 2 години
0
Браво Люси !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени