Люси Дяковска разкри малката си тайна за перфектна фигура: Ям само домашна храна! (Всичко за режима й)

2230
04 Март 2017, 14:00


Люси Дяковска показа топ форма още в първия епизод на "Като две капки вода", узна HotArena.


Както всеки средностатистически човек, и певицата малко му е отпуснала края през зимните месеци. Но от известно време отново спазва строг режим на хранене и тренировки. По-скоро спазва принципни на хранене, защото за лишения и дума не може да става. Освен това тя е категорична, че храната е изклчително важна за здравето, тонуса и работоспособността, затова и не бива да се подценява.

Основното правило на Люси е винаги да си носи храна от вкъщи и да консумира само нея през деня. 
Така хем хапва вкусни ястия, които сама си е приготвила по свой вкус, хем не изпада в ситуация на вълчи глад, последвана от опустошаване на купища джънкфууд.

Дяковска споделя, че винаги има поне една кутийка с хапване в нея, било то и леко прегорели курабийки. Да си готви й доставя удовослтвие, а и така съумява да спазва някои правила. Тя не яде ориз, тестени храни и хляб. Гледа обаче всеки ден да приема протеини и фибри.Певицата никак не обича късното хапване, въпреки че за нея вечерята със семейството е ритуал, който много й липсва в Германия. Затова сега си умира да се връща в майчината къща и кухня в Плевен. Като малка, Люси и брат й не са имали достъп до това "свещено пространство", освен когато е трябвало да се хранят. От майка си и баба си Дяковска е наследила таланта да готви вкусно, но смята, че ще е на светлинни години след тях.


Както като малка не е пипала черпак и тиган, сега е истинска фурия на печката. Певицата споделя, че винаги се старае да добавя въображение към всяко ястие. Така то става дори по-вкусно, отколкото е предполагала и се е надявала. А околните все се чудят какво ще извади от поредната пластмасова кутийка и тайнично й завиждат за фигурата. Но за нея не трябва да забравяме и активните тренировки, за които Люси винаги намира време, пише "24 часа".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени