Люси Дяковска си взе слугиня XXL (Подробности)

2872
30 Август 2015, 16:48


След краха на голямата й любов с Камелия Веселинова Люси Дяковска задълго изчезна от общественото пространство, узна HotArena!

 

Покри се, за да не я гледат хората колко е наранена от предателството. Днес тя вече е прежалила бившата си изгора и отново е под светлините на прожекторите. През есента певицата ще се подвизава като жури в хитовото музикално риалити на Нова телевизия „X Фактор”, пише „Уикенд“.

 

Заради старта на новия сезон на предаването Люси си дойде от Германия, където живее от години. Със себе си тя доведе и домашния си любимец – кучето Мели. Шпаньолът е кръстен на невярната Камелия, която разби сърцето й, но въпреки това Дяковска е привързана към него. Поп звездата не се разделя с псето дори когато има концерти – вкарва го в гримьорната и го оставя да я опикава, докато самата тя се подвизава на сцената.

 

За комфорта на певицата и палето й в София се грижи специално наета домашна помощница. Слугинята е два пъти по-едра от работодателката си и това не е никак случайно – Люси вярва, че яките жени са способни да вършат много повече работа от слаботелесните.  

 

В понеделник сутринта звездата на новия „Х Фактор” бе забелязана от папараците ни да звъни на входа на малка кооперация в кв. „Гео Милев”. Секунди по-късно певицата се озова в апартамент на първия етаж, където я очакваха кучето й Мели и възпълничката дама.

 

Люси гушна четириногото и го изкара на прозореца, за да подиша то чист въздух. След няколко минути обаче промени концепцията си – реши, че е по-добре да изкара животинчето на разходка в близкия лес.

 

Докато водеше Мели към парка, хомосексуалната звезда се подкрепяше с капучино, налято в огромна чаша. Кучето си тя държеше на каишка, с което направи добро впечатление на хората от квартала.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени