Люси Иларионов с разстърсваща изповед след операцията: Можех да умра всеки момент! На кого е простил и защо смята, че е живял по грешна система - ВИЖТЕ ТУК

5957
06 Май 2016, 16:00


Люси Иларионов се изповяда за трудностите, през които е преминал, и уроците, коите те са му дали, узна HotArena.


По време на участието си в "Денсинг Старс", Люси свали цели 20 килограма за един месец и се справи повече от добре с непознатите му до този момент танци. Тогава близките му си помислиха, че е повел борба с килограмите, чийто успешен край се вижда. След приключването на оуто обаче, той скорострелно си върна теглото.


170-те килограма, които с трудност носи всеки ден, му докарват диабет и още куп физически неприятности. Започва да му тече и кръв от носа, което верояно се дължи на високото кръвно, което вдига - 165 на 100.


Лекарите го шокират с новината, че е на косъм от инфаркт и че за да остане жив, за отрицателно време трябва да свали поне 35-40 килограма. Поставен пред тази непосредствена заплаха, Люси най-накрая решава да се подложи на операцията в Турция, с която му изрязаха част от стомаха.


„Водил съм грешен начин на живот. Превърнах се в роб на работата си и изоставих нормалния начин на живот. Не закусвах, не обядвах и след това в 1 през нощта се натъпквах като прасе. Нямаше начин да се спася от затлъстяването. И в един момент осъзнах, че фатално съм закъснял", признава Люси.


Този момент е бил по време на "Денсинг старс", което става повратна точка в живота му. Тогава разбира, че тялото му изнемогва, а той все повече и повече го мъчи. "Бях се примирил, че ще си остана така до края на живота ми. А той не беше никак далеч, при положение че ми се отключиха толкова много болести”, разказва Люси Иларионов. 


Тогава като дар от Бога се появява Христо Мутафчиев, който му препоръчва турксата болница. Цената на здравето му била закована на 10 000 евро, които Люси дава на момента, за да си върне нормалното ежедневие.

Операцията е преминала очаквано леко и само за две седмици Иларионов е свалил първите 20 килограма. Лекарите са му обещали от 170 да падне на 80, но той няма толкова смели мечти. 


Люси е щастлив не само от вече видимия ефект, а и подкрепата на любимата си Ани Хоанг, която усеща постоянно. „Няколко нощи не съм спала от страх, че нещо може да се обърка. На Люси му се наложи мен да успокоява вместо да се притеснява за предстоящата операция. В болницата имах време да се осъзная колко много го обичам.”, категорична певицата от българо-виетнамски произход. 


Физическата промяна е довела и до трансформация на мирогледа на Люси. Сега той прави равносметка за изминалите години и открива грешите си, които се зарича да не повтаря, пише "Всеки ден".


„Идва ми да се ритна отзад като се сетя колко щастливи моменти съм пропуснал, увлечен в работни ангажименти и отрицателни емоции. Другата ми голяма грешка беше, че възприемах някои хора като мои врагове", споделя той.

"Години наред мразех Мария Илиева, която първо топлеше леглото ми, а след това си правеше реклама на мой гръб. И за какво съм я водил тази война. Нито нея можех да я променя, нито щях да си докарам някаква утеха. Простих й, както простих и на всичките си останали врагове. Сега няма с кого да воювам. Ще си запълвам ежедневието с любимата жена, с приятелите с хобитата ми. Ще живея по различен начин”, категоричен е Люси Иларионов. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени