Люси избухна: Не ми пука, че Моника Валериева ме съди! Не съм открил топлата вода - тя си е платено момиче!

https://hotarena.net/skandali/liusi-izbuhna-ne-mi-puka-che-monika-valerieva-me-sadi-ne-sam-otkril-toplata-voda-tia-si-e-plateno-momiche HotArena.net
Люси избухна: Не ми пука, че Моника Валериева ме съди! Не съм открил топлата вода - тя си е платено момиче!

Люси Иларионов въобще не се е трогнал, пък камо ли притеснил, от заканите за съд на Моника Валериева, научи HotArena.


Това споделил самият той пред приближени, когато научил, че брюнетката със спорна репутация не се е отказала от идеята да го съди за клевета. По думите на Моника, тя е била подложена на обидна компания, подстрекавана от Иларионов, по време на целия ѝ престой в къщата на „ВИП брадър“.


Валериева сама се похвали с решителността си да си търси правата до дупка заради думите на Люси, че си изкарва хляба с най-древната професия.


„Не знам какво да кажа по този въпрос. Нищо не съм получавал до този момент. Никой не ме е уведомил лично. Тя си пуска някакви неща във Фейсбук и това е всичко, което знам“, отговорил режисьора, пише „България днес“.


Иларионов заявява, че всичко, което е казал по неин адрес, са предположения, създадени на базата на слуховете, циркулиращи в медиите от години. „Преди да вляза в шоуто съм чел списания, в които различни хора твърдят, че Моника е била жрица на любовта в Испания. Аз не съм открил топлата вода, не съм го казал първи“, защитава се той.


Люси обяснява, че с думите ѝ каква кола кара, какви обувки носи и други подобни, още повече е затвърдила съмненията му. „Тя също вървеше срещу мен и също ме обиждаше, но не съм тръгнал да се занимавам със съдилища“, отсича Иларионов.


В момента скандала с Моника е най-малката грижа на режисьора. Той се е отдал изцяло на работата си и новите проекти. Освен обичайните си ангажименти, Люси е зает и с уреждането на концерт на световна мегазвезда у нас. Името ѝ обаче засега пази в тайна.

16 Коментара

кати

преди 8 години

Люси,защо се опитваш да извиняваш обидните думи и поведение към Моника Валериева,с това,че не си ти първият който ги е казал!Така ставаш по-смешен и жалък,защото не е важно кой какво говори,важното е ти,като мъж,ако си истински такъв,да не говориш неща,които без значение дали си чул или лично видял,НЕ ТИ ПРАВЯТ ЧЕСТ ДА КАЗВАШ! Ти също имаш до себе си,една девойка,на която явно държиш,и ако тази девойка бъде обругана по какъвто и да е начин,ти би скокнал в нейна защита!Или ще кажеш,да ама тя не е такава,ахахахааа........знаеш,че има хора за всичко!А забрави ли,че Валериева има родители,близки......или ти си над тези неща!Успех в личният ти и професионален живот,Люси ,но си позволявам да каза,човек е този,който 100 пъти мери,един път реже......дано ме разбираш!!!

Коментирай

э

преди 8 години

Кати, хубаво си си харесала самичка коментара, но си писала пълни глупости. Защо Люси да е отговорен за това, че нейната професия излязла наяве? Откъде-накъде? След като поставяш сам живота си в светлината на прожекторите, искаш да си публична личност, отиваш в предавания като това, е нормално, че хората ще те питат с какво се занимаваш и ще се чудят защо и как си попаднал там. И като на никого не е известно да правиш нещо, освен да парадираш с чужди Бентлита и с вещи, е напълно естествено човек да навърже две и две. За семейството си да е мислила тя, когато е взела веднъж решението да бъде проститутка и втори път - да се напъва да се бута из публичното пространство с това какво й влиза във вагината. Когато си известна единствено с това, че си била любовница за няколко вечери на някакъв футболист, няма на кого да се сърдиш, освен на себе си. Ето, стана популярна, постигна си целта, с всички плюсове и негативи от това. И Люси е прав да изтъкне, че не е нито първия, нито единствен казващ това. В нейния случай става малко като "да убием вестоносеца". Всички го мислят това за нея, но понеже точно Люси го каза по случайност в нац. ефир, дай да си го изкараме на него. Но всъщност както стана ясно тя и не смее, само си говори, току-виж се зашуми още малко около нея. Не й стиска да го съди, защото си знае.

Коментирай

э

преди 8 години

това. В нейния случай става малко като "да убием вестоносеца". Всички го мислят това за нея, но понеже точно Люси го каза по случайност в нац. ефир, дай да си го изкараме на него. Но всъщност както стана ясно тя и не смее, само си говори, току-виж се зашуми още малко около нея. Не й стиска да го съди, защото си знае.

Коментирай

егати

преди 8 години

циганите вече неможеш да наричаш цигани, нито негрите негри,нито проститутките проститутки.....Егати лицимерния свят....

Коментирай

е4

преди 8 години

Не се пише "неможеш".

Коментирай

до егати

преди 8 години

Неграмотен прост мангал.

Коментирай

от кати,до э

преди 8 години

Като цяло съм съгласна с написаното от теб за Моника,аз казвам само това ,което видяхме всички,а именно изключително кофтито и обидно поведение на един мъж,към жена,изключвайки всичко останало! Люси,ако е мъж на място и е интелигентен човек,за какъвто парадира,че е ,съгласи се,че без значение какво знае,от къде го знае и кой го е казал,за коя жена става дума,публична личност,или обикновен човек.........ТОЙ КАТО МЪЖ,НЯМА ПРАВО И ТО В ЕФИР НА ТАКИВА КВАЛИФИКАЦИИ!! Не оправдавам Моника,защото съгласи се,какво върши в живота си,не е ничии проблем!И не е длъжна да дава обяснение къде и какво работи и къде! За родителите си,за Бентлито,и за вагината си....ахахах,нека се грижи самата тя!Нито ти,нито Люси,нито такива като вас,имат право да съдят когото и да било...........Хайде,от мен успешен ден! Харесвам си коментарите,защо не.......къде пише,че е забранено,харесвам и твоя коментар.........ахахах!!Ти,харесваш ли си го!!!

Коментирай

ррррр

преди 8 години

Не одобрявам това, което Люси каза, ако нямаш доказателства не можеш да очерняш някой по този начин.Но на всички ни писна от типа момичета Моника.На по 20 и няколко години с коли за по 100-200 хиляди, нон стоп по почивки и парадиране със скъпи вещи.И не това е лошо, лошото е че като ги попиташ какво работят за да имат такъв стандарт се нахвърлят върху теб като зверове, все едно това не е нормален въпрос.Човек като се запознае с някой е нормално да попита с какво се занимава.И в следствие на тази потайност човек започва да си мисли, че наистина упражняват древна и доходоносна професия.Казват също , че имат богати гаджета, но никой никога не ги е виждал.Затова хората ги смятат за проститутки, дори да не е така и да произлизат от богато семейство и това не се знае, е нормално хората да си мислят че проституират след като всичко е обвито в такава мистерия.Няма както да се сърдят такива жени, защото самите те представят себе си в такава светлина.

Коментирай

...

преди 8 години

Време е проститутките да започнат да плащат данъци. При положение,че всяка пета в момента е такава и то по собствено желание. България ще надмине Швейцария направо.

Коментирай

BG

преди 8 години

Lusi az vjah b BG i gledah ti ne kaza laja tova momi4e e kurva prostitutka darjanka i vsi4ko kakvo li ne bez tezi podobrenija tja e edo N I 6 T O i ne se pritesnjavaj trjabvat smeli hora kato teb da go kajat JELAJA TI VSI4KO HUBAVO S ANI SAMO LUBOV I DRUGOTOT SI IDVA

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Ахаххаааа,правилно-СМЕЛИ ХОРА! Смели хора като Люси,е пълно в БГ,за това сме на това дередже! По цял свят е пълно с момичета като Моника,но ниииикой не се интересува от тях,никой и не ги коментира-просто няма смели хора,а интелигентни,които гледат единствено и само себе си,бизнеса и интересите си! АхХХАААААААА-СМЕЛИ ХОРА-ЕВАЛАТА!!!

Коментирай

Baba Dana

преди 8 години

Имам собствен бизнес.Развивам две дейности.Бачкаме цялото семейство,като животни и пак не можем да си позволим и 1/3 от това,което Моника,Николета и подобни си позволяват.Не ги осъждам..тяхна си работа,но с честен труд не могат да си позволят тези дрехи,коли,почивки и тн.И не само финансово говоря,а и за време.Дори и богат любовник да им купува и дава,то всеки ден този любовник купува на различна.....Еми какви са?А защо пък се обиждат не мога да ги разбера!!!

Коментирай

Ваня

преди 8 години

Кое му е по-тъжно на Люси, че някои хора изкарват пари с добре поддържана визия или че за неговата свинска и осмърдяна никой не би дал и пукнат грош!? Толкова жалко и ниско паднало същество, скоро не се е появявало в публичното пространство!

Коментирай

ъ

преди 8 години

Не съм съгласна, че не била длъжна да дава обяснение. Когато приемаш участие във тел. формат с хора с изявена кариера, не можеш ти да отидеш и никой да не те знае коя си, освен че си се снимала в нечие Бентли или че си била любовница на някакъв футболист. И той има право да говори в ефир каквото иска, защото той затова е там - за да говорят едни с други, едни за други, за да има взаимодействие между хора и характери... И е ясно, че ако има една такава истина за някого и той се бута между шамарите да бъде популярен, то тази истина няма как да не излезе наяве. Иначе няма лошо какво прави, това си е нейна работа. НО до момента, в който тя реши да я направи публична. Като ходиш по нац. телевизии, в предавания като "Горещо" да говориш цял епизод за това с кого си имала сексуални отношения - в превод какво се е случвало във вагината ти, тогава какво? Аз не я съдя за проституирането ни най-малко. Съдя хора лицемери, които не смеят да живеят със собствената си истина, а хем искат да са известни, хем да са проститутки и никой да не знае. Е не може! Или едното, или другото. Като искаш да си проституираш и не искаш никой да знае и си много загрижена да не чуят вашите, ами не се буташ да ставаш популярна. После да не са правят на ощипани.

Коментирай

ъ

преди 8 години

хем да са проститутки и никой да не знае, хората само да припадат от възхищение по скъпите им тоалети , издутите джуки и вечно направени коси и фотошопнати снимки. Е не може! Или едното, или другото. Като искаш да си проституираш и не искаш никой да знае и си много загрижена да не чуят вашите, ами не се буташ да ставаш популярна. Или ако искаш да си популярна с нещо в обществото, за да те канят в програми като Вип Брадър, правиш нещо полезно за обществото, с което да станеш. Докато стават известни с това, че са курви, никоя няма нищо против. После вече като станат, изведнъж им става на всички много криво с какво са станали.

Коментирай

До до егати

преди 8 години

Ти за запетая чувал ли си, че обиждаш на неграмотност?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.