Лодърдейл не си го дава на Лейди Би

4636
31 Март 2011, 10:35


Като вземе под внимание 222-те сантиметра, до които е пораснал баскетболистът Прийст Лодърдейл, докъде ли трябва да отпуснем фантазията си, представяки си колко му е голям на онова място?! 

 
Този отговор със сигурност знае Лейди Би. При предишния предсой на янкито в България, лейдито успя да се намърда в спалнята му.
 
 
Носталгия по онзи атрибут на Прийст е обзела разкрепостената хип хоп певица. Но и ревност зачовъркала душичката на Бойка Щерева, както е истинското й име. 
 
Би-то не можела да преглътне факта, че Лодърдейл смята да стане български зет, но не на нейните родители, а на тези на настоящата си приятелка Йоана Първанова. Бойка много искала да стане съпруга на американския спортист.
 

Нека си припомним какво каза Лейди Би преди две години, когато си призна, че е имала вземане-даване с баскетболния гиганг.

 

"Наистина имах връзка с най-високия българин, но не бих я нарекла бурна. Противно на очакванията ми, нещата се оказаха по-скромни. Митове и легенди са твърденията, че само тъмнокожите са с природни дадености, по-големи от нормалното. Не е така", категорична бе Лейди Би.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени