Лолова колабира в жегата! Намериха я в несвяст на улица „Раковски“

1282
07 Юли 2017, 13:56


Татяна Лолова падна в жертва на горещините, научи HotArena.

 

Безпощадното слънце буквално събори на земята талантливата актриса миналия четвъртък, а единствено бързата намеса на бдителни граждани спаси театралката от по-сериозни последствия, алармираха пред „Таблоид“ свидетели.

 

В жежкия следобед Татяна хукнала да плаща битови сметки и да купи от пазара пресни плодове. 83-годишната актриса смятала, че жегата е поносима с широкопола капела на главата и тръгнала пеша към касата на фирма, която приема плащания за вода, ток и парно. Не щеш ли обаче, на централната улица „Раковски“, в близост до градинката на „Кристал“, на Лолова й прилошало и тя се опряла в масивната стена на аристократична сграда. В себе си актрисата имала малко шишенце с минерална вода, а бдителни граждани, дори преди да разпознаят на коя известна жена помагат, веднага й се притекли на помощ. Те веднага я изправили на крака, наплискали й лицето с вода и дори една жена започнала да звъни ударно на 112. Лолова обаче категорично отказала да се вика „Бърза помощ“, тъй като не смятала състоянието си за критично.

 

Ама къде съм тръгнала и аз, вечерта казаха по новините, че температурата в София е стигнала до 39 градуса! Изведнъж ми причерня пред очите, усетих слабост сякаш припадам. Не чувствах голяма топлина, дори не се бях изпотила, но явно слънцето е било много силно“, тюхка се легендарната комичка.

 

Татяна обаче си е взела поука от възможността да бъде покосена от топлинен удар. Вече дни след инцидента тя не излиза в следобедната жега и се разхожда единствено малко преди залез, когато температурите са поносими.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени