Лора Караджова на успокоителни (Певицата е пренавита от работа и грижи за дъщеря си)

3143
03 Април 2016, 16:00


Лора Караджова има огромен проблем с нервите и напоследък все по-често прибягва към успокоителни, разбра HotArena.

 

Младата певица се чудела как да балансира между работата си и грижите за дъщеря си Алиса, която все още е почти бебе.

 

Напоследък щерката на Данчо Караджов била станала толкова дръпната и раздразнителна, че скачала да се кара с всички около себе си и при най-малкия повод. Почти всичко я дразнело, не понасяла шум, мразела да й правят забележки за каквото и да е и често се обиждала дори без причина, пише „Уикенд“.

 

В корените на цялата тази нервност била ужасната умора, която се трупала вече година и половина. Откакто родила дъщеря си, Лора не можела нито за миг да се отпусне и да си почине. Детето, като всяко малко дете, не й давало мира, когато са заедно. Когато пък го прати при баба му, за да си почине и се наспи, то плачело за мама, нервничело и било почти непоносимо. Лора от една страна искала да си осигури спокойствие без момиченцето поне за малко, от друга пък се чувствала виновна, че заради нейната почивка детето се тормози.

 

На всичкото отгоре певицата работи на пълни обороти, защото е наясно, че в шоубизнеса трябва или да си на сцената, или публиката те забравя. Тя е заета основно в късните часове, както беше и преди да роди. За разлика от тогава обаче сега не може да спи на воля през деня, за да си навакса липсващия нощен сън. Малката Алиса я вдигала още в 7 часа сутринта с искане да си играят заедно. „Не мога повече! Ще полудея!”, оплаквала се Лора пред приятелки.

 

За певицата било истински лукс дори да седне на масата и да се нахрани нормално. Именно на това тя отдава бързото си влизане във форма след раждането. „Като нямаш време да ядеш, отслабваш”, коментира Лора. Тя нямала никакво време за срещи с приятели, единственото й забавление било да гледа филми, които си тегли от интернет. И дори за това не винаги намирала свободно време.

 

Говори се, че напоследък тя се справя с нервите си само благодарение на успокоителните. „Ако не беше на хапчета, сигурно щеше да застреля някого, толкова е напрегната”, коментират в музикалните кръгове.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени