Лора Караджова напомпа силикон (Гони дините на Галена)

https://hotarena.net/az-jenata/lora-karadjova-napompa-silikon HotArena.net
Лора Караджова напомпа силикон (Гони дините на Галена)

Лора Караджова наду силикони като за световно. Изпълнителката показа, че не прави разлика между хип-хоп и чалга, когато става дума за пластики, видя HotArena.

Щерката на Данчо Караджов си натъпка толкова много силикон в деколтето, че и от „Пайнер” я пожелаха. Най-накрая певицата сбъдна мечтата си за пищен бюст, но трябваше да изчака щерка й да порасне, за да го направи.


Лора се фука с чисто новите си придобивки в новия клип към песента си „Една на милион”, която пусна в ефира. Парчето е с участието на Бобо и уж се води летен хит.

Ако човек гледа без звук обаче, ще реши, че е нещо от репертоара на Галена. На кран с мярка полуголата Лора, която сменя бански, потник, а накрая и рокличка, като си показва на всяка крачка мощните силикони.


Певицата във всеки кадър го раздава милионерка – вози се на яхта, пие шампанско за закуска с приятелки и кара луксозни коли. Що се отнася до Бобо – за жалост той почти не получава внимание, тъй като апетитните задни части на Караджова отново влизат в кадър, за да побъркат всички.

4 Коментара

777

преди 7 години

във всеки кадър го раздава милионерка...............аххааа,добре казано,ама наистина само го раздава......а иначе,си е нищо!Голямата певица,няма що!Никога не съм я харесвала визуално,а за поведение да не говорим!

Коментирай

Наска

преди 7 години

Жената е родила, защо да не се ремонтира, щом има нужда и възможност? Пък и е певица, трябва да изглежда добре!

Коментирай

преди 7 години

Ми да почне от фейса. По-безлична физиономия не съм виждала. Нещо като таланта й.

Коментирай

maikoo.. dokade stignahme

преди 7 години

kvoto i da si remontira v lice e grozna samata i forma na liceto nemoje da go promeni i s 20 operacii po nosa skulite kvoto id a e bilo grozna mutra ima neznam na maluumnite maje kak iskarvat ezik kato kucheta kato vidqt edin silikon sled kato parvo ne e estestveno i vtoro kurvite kadeto si go slagat v lice sa ebatti kuchetatata s 20 operaciii ..mnogo rqdkos e sluchva estestveno hubava jena da si sloji silikon! zashtoto ne i e nujen ;) a te zi koito pove4eto imat silikon ili sa izvestni i izbivat kompleksi ili osven silikon imat i 3-4 operacii po liceto shtotos a ebatti kuchetata v lice papchasali i opusheni ot noshtniq jivot kurveta P.P. maj sam

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.