Лора Караджова – новодомка в Банско! Призна: С Диляна Попова замразихме стволови клетки на децата

3845
14 Март 2017, 17:00


Лора Караджова е новодомка, след като се премести да живее със семейството си в Банско. Решението за това дошло заради таткото на Алиса – Валентин Славов, който е инструктор по ски и сноуборд, научи HotArena.

 

 

Чувствам се много добре в Банско. Често идвам и до София, особено когато имам участия. И детето вече посещава детска градина тук“, споделя Лора.

 

 

Пътуванията за Караджова са позната тема. „Това е един много познат ритъм и темпо за мен, свикнала съм да комбинирам няколко неща, да пътувам, да си върша работата, което не ми пречи да съм майка, да имам семейство и да прекарвам време с него. Старая се да съчетавам успешно и майчинство, и работа“, разказва певицата пред "Шоу".

 

 

Лора се връща към неприятния инцидент, който я сполетя след раждането. Счупи крак, докато се опитва да спре при каране на сноуборд. Тогава родителите й много са й помогнали, тъй като нямало как да бъде максимално полезна на малката Алиса. „Тогава трябваше да живеем всички заедно в една къща – аз, мъжът ми, родителите ми, за да могат те да ми помагат за Алиса. Беше голяма лудница, малко напрегнато, но свикнахме“, споделя изпълнителката.

 

 

Караджова призна, че Диляна Попова я е навила да замрази стволови клетки на детето си. „В един момент се отвори такава възможност и го направихме. Там, където ние ги съхранихме, можеш да го направиш на изплащане, във времето напред – така всеки човек може да си го позволи, зашото иначе излиза много скъпо. Ще ти издам, че мястото, където с Диляна съхранихме клетките, всъщност е единствената банка за стволови клетки в Европа, одобрена от самата английска кралица.  Но, честно казано, не искам да ми се налага да ги използвам някога, дори ги забравям, забравям, че съм го направила това нещо. Но... има ги, седят там и някой ден дори мога да реша да ги даря на някой, който има нужда“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени