Лора Караджова: Родих секцио заради Диляна Попова

https://hotarena.net/az-jenata/lora-karadjova-rodih-sekcio-zaradi-diliana-popova HotArena.net
Лора Караджова: Родих секцио заради Диляна Попова

Певицата Лора Караджова е първа приятелка с Диляна Попова. Отношенията им са толкова близки, че тя дори й се доверила да роди първото си дете със секцио, научи HotArena.


Двете си споделят изключително много и се съветват дори по въпроси, свързани с бебетата и децата. И въпреки натоварения си график успяват да се видят.


„Диляна ме накара да родя със секцио. Каза ми, че така е най-добре. Знаеше го от личен опит, тъй като Борил се появи на този свят така.

Постоянно ми даваше насоки, докато бях бременна с дъщеря ми. Диляна имаше опит с майчинството и ми помагаше много”, каза Лора Караджова.


Изпълнителката споделя, че е качила цели 12 килограма по време на бременността. „Слушам Диляна за всичко, което ми каже. Много я обичам”, призна певицата.

Лора разкрива също, че като малка не е искала да разкрива кой е баща й. Тъй като не искала другарчетата да са нея заради популярния й родител, най-често си премълчавала за фамилията си.

„Не исках да знаят, че е известен. Не им казвах, но те научаваха и започваха да ме разпитват за него”, разказва изпълнителката.


Дъщерята на Данчо Караджов обаче обожава музиката на баща си. Знае всички песни на „Сигнал”, а баща й харесва част от нейните собствените проекти.


И двамата са отдадени безкрайно на музиката, но са преживели и доста препятствия. Лора със смях си спомня за инцидент по време на концерт в Стара Загора.


Видях нещо, което приличаше на тонколона и реших да се кача на нея. Оказа се, че е кутия, която е куха. Щом стъпих с двата крака, веднага се озовах на земята. Ударих се кофти, но въпреки това продължих с участието си”, споделя певицата.


В момента тя е щастлива с мъжа си Валентин, а двамата са на крилете на любовта и всеки ден се радват на дадената им от Бога дъщеричка Алиса.

4 Коментара

Джеки

преди 6 години

И двете са парцали!

Коментирай

Хрис

преди 6 години

Нито една интелигентна жена, която си е направила поне малко труда да се образова за бременността и раждането не би избрала да роди секцио. Естественото раждане е най-доброто за майката и бебето. Не може, просто не може някой да твърди обратното. И двете са толкова невежи, както и всяка една жена, която избира по собствено желание да роди с коремна операция, а не по естествен начин (когато няма медицински причини). Тъпи, тъпи...чак ме е яд

Коментирай

М

преди 6 години

Дебил, научи първо правилата за пунктуацията в едно изречение, после давай съвети за раждане.

Коментирай

Тази пък ....

преди 6 години

Ти коя си, че да казваш кой как да ражда? Научи се първо да пишеш, после ходи да даваш акъли ... Тъпа, тъпа, чак вдлъбната ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.