Лора Караджова заряза Алиса, за да се чекне по участия (А какво мисли Вальо по въпроса?)

3180
17 Юли 2016, 15:00


Лора Караджова се е върнала към ритъма си на живот от преди раждането на Алиса, научи HotArena.


Щерката на Данчо Караджов не може да стои мирно вкъщи и да гледа детето си. Тя стана майка преди две години, но сега отново кариерата й е на първо място. Цяло лято Лора ще прекара в клубовете на морето, пък добре че са бабите и дядовците, че да се грижат за малката Алиса.


„Сега детето е при родителите ми на вилата на морето. Нямам търпение да свърша с ангажиментите си и да си я взема”, призна преди време Лора, без особено съжаление, че прекарва доста малко време с детето си.


Тази ситуация обаче не учудва никого, защото певицата се върна на сцената само месец след като роди, а преди това до петия месец се чекнеше по дискотеките. От страх да не загуби позиции, Лора не си позволи дълго майчинство, а даже се натовари повече от преди веднага щом спря да кърми. Междувременно за доста кратко време си върна и перфектната форма.


„Много съм щастлива, че семейството ми ме подкрепя в грижите за детето. И двете семейства са много активни и съм спокойна да работя. Само 5 месеца си останах вкъщи, но това беше ужасно мъчителен период за мен”, признава си Караджова. 


Сега тя има по 4 ангажимента в седмицата, а в останалото време пътува и се подготвя. Заради този график тя е започнала да цени повече моментите, които прекарва с дъщеря си и любимия си Валентин. Дори се е научила и да готви и да домакинства, нищо че рядко има възможност.


„Животът става по-богат с появата на едно съкровище. Вече малките жестове и ритуали се изпълват със смисъл”, разкрива Лора. 


Тя често се оправдава с нежеланието си да бъде от обсебващите майки, които задушават децата си с внимание. За това често била разделена от любимите си хора в името на това да гони своето собствено развитие. С приятеля си Валентин имали консенсус по въпросите за това колко често ще пътуват и как ще поделят времето между удоволствията и професионалните си задачи, пише "Уикенд"


„Той много добре разбира естеството на работата ми. Не идва с мен по участия, защото е ангажиран с неговите проекти. А и знае – когато работя, няма как да му обръщам внимание”, споделя Караджова. 


Лора с радост споделя, че Вальо не е от ревнивите. Дори когато е в публиката на някоя изява на Лора, тя се чувствала най-сигурна. „Все едно пея за него. През цялото време го гледам и се успокоявам. Дори не усещам как е минало времето”, обяснява изпълнителката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
на
Преди 1 година
0
на майка ви у п.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени