Лора Крумова дели мъжа си със сервитьорка (Водещата му прости изневярата, виж всички подробности)

3454
17 Март 2016, 13:00


Лора Крумова е в силно обтегнати отношения с мъжа си Сотир заради негова заигравка със сервитьорка от заведението „Харем”, помещаващо се на партера на търговския център „Парадайз”, разбра HotArena.

 

Колежки на овалната водеща на „Комбина” по Нова тв разкриват, че тя е забранила на съпруга си да посещава заведението, което се намира в същата сграда, откъдето се излъчва на живо неделното телевизионно предаване заради съмнения, че Сотир й кръшка с келнерката Мария, писа „Уикенд“.

 

Мъжът на Лора всеки ден я води и взима от работа, а докато я чака, пие фреша си в бар „Харем”. Изглежда, че там се е сближил със сервитьорка на име Мария и е започнал да поддържа тайна връзка с нея”, одумват разклатения брак на чаровната дебеланка нейни колежки.

 

Според думите им, любовната афера между Сотир и келнерката, която вече е в миналото, е продължила 2-3 месеца, но двамата са преустановили срещите си, тъй като са били заловени от мнителната Лора Крумова. Водещата имала само косвени улики, че Сотир й изневерява със сервитьорката, която също е блондинка, но без излишни килограми. Разправят, че телевизионерката научила за извънбрачната връзка на мъжа си, ровейки в телефона му. Там видяла, че Сотир често разговаря с човек, записан под името Марин. Проверка на Лора обаче установила, че мъжът й е записал с мъжко име сервитьорката и сигналната й лампа светнала.

 

В свое оправдание мъжът на Лора Крумова обяснил, че управителят на „Харем” се казва Марин и че е записал телефона, за да прави резервации на свои приятели там. Сърф инструкторът обаче не успял да даде задоволително обяснение защо на мобилния телефон не вдига Марин, а засуканата келнерка.

 

Тази история е вече минало. Лора прости на Сотир, но не и на заведението „Харем”. За да унижи предполагаемата любовница на мъжа си, тя започна ежедневно да посещава бара с колежката си Галя Щърбева и да се държи господарски с момичето. Настаняваше се на масите, които се обслужват от съперницата й и я затрупваше с всевъзможни дребни поръчки, за да я обърква и затрудни”, смеят се на отминалите ситуации сеирджии от екипа на „Комбина”.

 

В крайна сметка сервитьорката Мария напуснала работа, но не защото се стресирала от бойната Лора Крумова, а тъй като си хванала богато гадже – собственика на машини за сладоледи и плодове към търговския център „Парадайз” Богдан.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
преди 2 години
0
Само за уточнение-предаването с излъчва от Ринг Мол,а не от Парадайз.А щом тази информация не е вярна,помислете дали и другото е истина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени