Лора Крумова и Галя Щърбева на състезание по бързо забременяване (Коя коя ще превари?)

3162
17 Юни 2017, 16:07


Скоро май няма да има кой да води "Комбина", узна HotArena.


Двете водещи на неделното предаване са се юрнали да забременяват ударно. Ако може, по едно и също време и възможно най-скоро! Лора и Галя са си направили сметката да излязат по едно и също време в майчинство, за да не се наложи на едната да поеме на плещите си цялата "Комбина". Но, ако и двете ги няма, какво ще става, май не са го доизмислили!


Те са уведомили шефовете си в Нова телевизия за намеренията си да си родят по още едно дете, докато физиката им го пзоволява. Освен екранни партньори, Щърбева и Крумова са си и много близки приятелки и им е голям мерак да дундуркат заедно бебета. 


Според плановете си, водещите трябва да заченат през есента и да износят рожбите си до края на телевизионни сезон. Те няма да прекъсват работните си задължения и ще водят с наедрели кореми. А след това, през лятната ваканция ще се отдадат на грижи за новородените си и на есен отново ще се върнат в национален ефир. Плюс за тях е, че "Комбина" се излъчва само с неделя и през седмицата могат да възложат по-голямата част от подготовката на екипа си.


А, след това, само да оберат лаврите за няколко часа. Галя и Лора успяха да си изградят блестящ имидж за три сезона и не искат да преотстъпват столовете си на заместници, които могат да стинат рейтинга на предаването. Шефовете в Нова, обаче, не са особено спокойни от бъдещите събития, защото бременността не е нещо, кеото да може да се изчисли под часовник, пише "Ретро".


При първото си дете, Лора Крумова заложи на ин-витро зачеване. При него е по-възможно точното планиране. Но, Галя веднъж забременя по естествен път и смята да повтори. Затова не се знае дали ще й се получи веднага. При първите си деца също имаха планове за едновременна бременност, но Щърбева "закъсня' с четири месеца.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени