Лора Крумова наби журналистка! (ПОДРОБНОСТИ)

2509
28 Септември 2014, 15:00


„Следващият път като те видя, ще ти отрежа главата!”, сипе закани водещата Лора Крумова към клета фотографка, научи HotArena.net.

 

Ако си мислите, че раждането е отключило доброта и смирение у Лора Крумова, дълбоко се заблуждавате. Тъкмо обратното – водещата на Би Ти Ви се е превърнала в злобна и агресивна лелка, която няма никакъв самоконтрол, пише в. „Уикенд“.

 

Тя е способна на физическа саморазправа дори в наглед най-безобидни ситуации. Тежко им и горко на онези, които се навъртат край нея – ами ако вземе да им посегне при някой дребен спор…

 

Колко отрицателна енергия има в Лора, се убедиха тези дни и папараците на „Уикенд”. С дългите си и мощни обективи те заснеха как тя буквално скочи да бие млада фотографка. Девойката, явно служителка на някое столично издание, се опитваше да снима тв звезди пред паркинга на Би Ти Ви, но заради Крумова така и не успя да направи сензационни кадри.

 

Премененото в зелен суичър момиче не разполагаше с истинска папарашка техника, с каквато работят професионалистите в жанра. Нейният апарат бе с малък обектив – от онези, които за да хванат на фокус някого, трябва да му бъдат тикнати  едва ли не в лицето. Именно по тази причина девойчето бе разконспирано при опита си да хване в кадър наедрялата снага на Лора. Водещата видя, че я снимат и озверя.

 

През седмицата родилата преди година звезда на предаванията „Тази събота” и „Тази неделя” навести колегите си от телевизията в края на работното им време. Компания й правеше близката й колежка и приятелка от Нова Галя Щърбева, която в момента е в майчинство, а според запознати след края на отпуската си ще се присъедини към Би Ти Ви.

 

След кратък престой в частната медия, Лора предложи на новинарката да я откара до дома й. Галя се съгласи и се метна в автомобила. Точно в този момент защрака с апарата си дебнещата наблизо млада фотографка.

 

Забелязала насочения срещу нея обектив, Лора свали страничното стъкло на колата си и привика „провинилата” се девойка. А когато онази приближи, започна да й крещи: „Ти кого снимаш, бе? Кой ти разреши?”.

 

Момичето се опита да обясни, че не върши нищо нередно. „Снимането на улицата не е забранено, още повече, ако обектът представлява обществен интерес”, заяви самоуверено фотографката, с което още повече ядоса Крумова.

 

В пика на яростта си водещата се пресегна през прозореца и сграбчи суичъра на девойчето. След което злобно го задърпа, като от време на време забиваше и юмрук в областта на гърдите.

 

„Следващият път, като те видя да ме снимаш, ще ти отрежа главата”, закани се на финала на сценката бойната тв звезда и за да не остане съмнение, че ще изпълни заканата си, направи красноречив жест  с ръка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 3 години
-2
Наистина си заслужава определението "злобна свиня"! Свиня не заради външния си вид, а заради поведението си! Да хване тази малоумница да прочете закона - на ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА може да се снима! Кой бил разрешил... идиотка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ognian
преди 3 години
-4
Debela zlobna svinia!Za kakvo se misli taia?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени