Лора Крумова остава без предаване

2192
09 Октомври 2014, 12:12


Лора Крумова остава без предаване. Рокадите в bTV може да изядат на звездата на телевизията хляба й, дочу HotArena.net.


Тв водещата, която още формално е в майчинство след раждането на сина си Явор, планираше да се завърне триумфално на екран наесен с чисто ново шоу, в което да си партнира с колежката си Галя Щърбева.


Идеята беше в ефира на медията да се завърти предаване, което да е достойна конкуренция на „Станция Нова“, която се излъчваше допреди две години от Иван и Андрей.


Проектът обаче не стартира заедно с останалите продукции в есенния сезон на шоуто. В последните седмици упорито се носи слухът, че предаването е може и да не стартира изобщо.


Причини за това е конфликт между водещите и телевизията. Галя Щърбева иЛора Крумова искали да бъдат не само водещи, но и продуценти на предаването си, а то да е със статут на външна продукция. От телевизията обаче държали да имат контрол върху проекта, а също така смятали, че двете звезди нямат никакъв опит като продуценти.


Освен тока като вътрешна продукция програмата би била много по-евтина.


„В последния момент ни накараха да направим нова пилотка, въпреки че вече имахме готова. Никой не ни казва дали ще продължим да работим по предаването. Явно се колебаят, има някакъв проблем“, коментират притеснени от екипа на Крумова.Из коридорите на медията твърдят, че Галя и Лора са обмислили добре нещата и смятат, след като наложат проекта, да продължат само като продуценти. „ И двете имат малки деца и мислят за бъдещето си“, отбелязват запознати. 

 

Заради неразбирането с ръководството на медията обаче, общият им проект е на път да се превърне в мираж, пише "Всеки ден". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени