Лора Крумова с комплекс: Аз съм лоша майка!

2141
25 Юни 2015, 14:00


Лора Крумова страда от сериозни комплекси. На шега и на сериозно водещата споделила пред колеги в Нова телевизия, че вече е развила комплекс за малоценност, тъй като колежката й Галя Щърбева е по-отдадена на детето си от нея, научи HotArena.

Двете често обсъждали проблемите около отглеждането на малчуганите, които имат само няколко месеца разлика, въпреки че са родени в различни години.

Блондинката от „Комбина“ е мъжка майка. Тя роди през септември 2013 г., а няколко месеца след нея — през януари 2014 г., крехката брюнетка Галя се сдоби с момиченце.

Малкият Явор обаче бил по-палав от Калина, затова и Крумова непрекъснато се оплаква от него. Тя дори съжалявала, че е изгонила майка си, след като двете се скараха по въпроса за възпитанието на детето.

В крайна сметка двете се сдобрили и Лора отново я помолила за помощ, тъй като тръгнала на работа, пише „Всеки ден“. Освен това се свързала с Иван Гарабитов от Пловдив, при когото не просто свалила 28 килограма, а и успокоила нервите си.

За разлика от нея, Галя Щърбева понесла раждането и грижите за бебето доста по-спокойно. „Момиченцата принципно са по-спокойни и си играят кротко“, свивала рамене от безпомощност Крумова.

Въпреки това, според нея, колежката й е по-добра майка и по-отдадена на семейството. Затова и вместо да иска съвети от хора с повече опит, често се обръщала към нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени