Лора Крумова се обрече на глад (Водещата не искала да бяга в чужбина)

1749
28 Април 2013, 10:30


 

Лора Крумова е щастлива, че скоро ще става майка, но смята до последно да продължи с професионалните си изяви и след раждането да се върне на екран при първа възможност. Затова тя се обрече на глад, за да не надебелее много и отказва дори да яде плодове, научи HotArena.net.


Телевизионерката разказва, че заради бременността е се е отказала от активно спортуване и признава, че се е лишила от редовното хранене.


„Самият ми организъм има нужда да се нагоди към новите условия. Сега ми е по-спокойно, а и бебето не ме тормози въобще. Рита, но само от време на време, колкото да направи кеф на приятелите ми", усмихва се Лора.


Дълго време бъдещата майка успя да запази в тайна зачатието на бебето. За него знаеха само най — добрите й приятелки и колежки Генка Шикерова и Галя Щърбева. Телевизионерката споделя, че трите са неразделни още от студентските години и винаги търсят опора една от друга в критичен момент.


За отношенията с бъдещия татко Лора е доста лаконична. „Сотир е добре, какво друго да ви кажа. Щастлив е от развоя на нещата. Продължаваме да сме на мнение, че нашите си отношения, чувства и мисли са си само наши и няма нужда да стават достояние на целия свят".


Сотир е предложил на половинката си да се опитат да заживеят в чужбина, но Лора е категорична, че желае да роди и отгледа детето си в България. Коментира, че макар до сега да е имала достатъчно шансове да си търси късмета навън, никога не се е възползвала от тях.


Двете с Генка Шикерова са се захванали с амбициозния проект да направят игрален филм. Сюжетът е взет от реалността. Лентата ще разказва за странната история на учителката Поля Даскалова, която с пистолет — играчка се опита да обере банка. След този случай Лора единствена успя да направи интервю с Даскалова. Учителката вече е на свобода и също е склонна да участва в проекта.


„Очакваме да намерим финансиране и да съберем екип. Продуцентът Димитър Митовски хареса идеята. Знам, че няма да е лесно, но поне има с какво да се захвана, след като се върна от майчинство", прави планове за бъдещето Лора Крумова. пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени