Лора Крумова в хормонална криза! Сотир не искал да я уважава

2669
13 Юли 2013, 13:30


Тв водещата Лора Крумова изпадна в хормонална криза. Покрай бременността си блондинката станала по-настойчива в спалнята и се е превърнала в истинска машина, но половинката й Сотир не й обръща достатъчно внимание, дочу HotArena.net.

 


Сърфистът бил толкова зает в сърф училището си, че не можел да й обръща достатъчно внимание. Междувременно водещата, която ще ражда през септември и точно сега се намира в онзи стадий на бременността, в който жените имат най-голямо желание за лудории в спалнята.

 

Лора била спохождана от мокри сънища непрекъснато и чакала с нетърпение с любимия й Сотир да останат насаме. Проблемът обаче бил, че таткото на бебето бил много далеч от нейния ентусиазъм за любовни изпълнения.

 

По цял ден той работел в своето сърф училище и вечер била на ръба на силите си. Затова често се налагало да отказва да отговори на креватните нужди на бъдещата майка.

 


От това Лора започвала да се изнервя. Тя била притеснена, че любимият й може би вече не я харесва заради обезформеното й тяло.

 

Крумова се притеснявала и заради разхождащите се наоколо тийнейджърки, които често флиртували със Сотир.

 

Лора, която в момента е на морето много искала да кара сърф с любимия си, но заради бебето се наложило да се пази. Тя вече с нетърпение чакала да роди, за да може отново да влезе сред вълните, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени