Лора Крумова в предродилна депресия (По цял ден плаче)

2583
15 Август 2013, 11:21


 

Тв водещата Лора Крумова потъна в предродилна депресия. Тя е в постоянно притеснение дали всичко ще мине както трябва, разбра HotArena.net.

 

„Лора е станала неузнаваема. Дразни се почти от всичко и е готова да се разплаче във всяка минута”, разказват близки на ТВ водещата. Докато ходела на работа, тя мислела сравнително рядко за раждането и не й оставало време да се притеснява за него.

 

С излизането в отпуска обаче ясно си дала сметка какво й предстои. И започнала все повече да се тревожи, че няма да бъде добра майка.

 

„Какво разбирам аз от бебета и майчинство? Цял живот само за себе си съм се грижила”, не спирала да нарежда Лора и да досажда на приятелките си.

 

Водещата често избухвала и в сълзи, но това не притеснявало никого от близките й. Те дори не се стараели да я успокоят, тъй като това било често явление.

 

Друг проблем на Лора бил огромният корем, отеклите крака и ужасно наедрялата й фигура. Тя по принцип има доста комплекси заради твърде заоблените си форми.

 

„Заприличала съм на топка! Как може да има жени, които да си изкарат бременността само с едно заоблено коремче?”, недоволствала тв водещата.

 

„Всичко е от хормоните”, смятат близките на ТВ водещата. Те обаче се притесняват какво ще стане с нея, след като роди, тъй като е известно, че всички млади майки страдат от следродилна депресия, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени