Лора ражда пред таткото

1994
29 Август 2013, 13:30


Журналистката Лора Крумово всеки момент може да тръгне към родилното. Тя се подготвя за раждането на бебето и е щастлива, че таткото Сотир ще е плътно до нея, научи HotArena.net.


Русокосата водеща и спътникът й в живота вече са купили почти всичко необходимо за предстоящото радостно събитие и го очакват да седмици.


До скоро двамата плажуваха на къмпинг „Градина”, придружени от друга бъдеща майка – журналистката Галя Щърбева, и нейния съпруг.


Вълнението от предстоящото раждане вече е обхванало Лора и Сотир. И въпреки, че малко се страхува, Лора пожелала бебето й да се появи на бял свят по естествен начин.


„Лора смята да роди естествено, а не секцио, ако всичко с бебето е наред. Вече е подготвена с курсовете, на които ходи и знае как да кърми и как се слагат памперси”, споделя близка нейна приятелка.


Таткото Сотир искал да присъства на раждането, за да вдъхва кураж на родилката. Той е категоричен, че изживяването няма да го стресне.


Засега Лора и Сотир не смятат да сключват граждански брак, въпреки голямата желание за това от страна на родителите на журналистката.


„Знам, че всички майки и татковци искат да оженят детето си, но за мен бракът не е гаранция за разбирателство между двама души. Не робувам на подписи и клетви!”, отсякла журналистката, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени