Лора Видинлиева подари замък на мъжа си

1963
30 Януари 2017, 10:59Лора Видинлиева подари замък на половинката си. Преди дни най-богата бизнесдама в България каза „Да” на художника керамик Георги Юруков, научи HotArena.

Двойката на шега си подари замък за сватбата от Австрия. Както се говори, Лора се пошегувала с половинката си, че ще му дари скъпото здание като сватбена зестра след венчавката.

Както е известно, тя има няколко такива в Австрия и Северна Италия. И затова не се поколебала да подари един от тях и на мъжа си.


Сватбата се състоя в столичния храм „Свети Георги Победоносец”, а гостите бяха настанени в един от най-елитните столични хотели.


Венчавката събра най-близките приятели на семейството, като присъстваха и двете деца на Лора–Руши и Таня с новородения си син и сестрата на Руши–Емануела със сина си Александър.

Синът на младоженец а–Виктор – също присъстваше.

Сред гостите бяха още и Катето Евро, Валя и Орлин Горанови, Тончо Токмакчиев и над 80 души от чужбина, които уважиха събитието. Лора и Георги се запознаха преди 3 месеца, по време на парти, организирано от Деляна Маринова – Джуджи.

Любовта им пламнала от пръв поглед и щастливите влюбени едва изчакали суматохата около раждането на първото внуче на Руши и Таня да утихне, за да се вземат.

Купон преди дни вдигна и Васил Василев – Зуека. Той събра близки и колеги за сватбата с Ани.

Естествено, кумове на събитието бяха Мария Игнатова и Димитър Рачков, а сред гостите семейство Халваджиян, Алекс Раева, Любо Киров и Герасим Георгиев – Геро.

В шоуто се включиха всички гости, а събитието продължи до малките часове на сутринта.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени