Лорд Минчев отново в действие: Веско Маринов овлажнява естетическия ми взор, Орлин и Любо като певци от ресторант 3 звезди, госпожица Виолина е кич в си бемол мажор (СНИМКИ)

4230
04 Февруари 2017, 10:18


И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени Минчев за модните гафове на популярните личности у нас, за рубриката му в "Телеграф". Има и похвалени!

Впечатляваща текстилна  глазура е десертът на днешната ни класация. Бизнесдамата д-р Ружа Игнатова изразява модния си опит, с рокля създадена във възхвала на цветовете. С опит, придобит от светските и бизнес салони по света, д-р Игнатова внушава правилните линии и кройки, подсеща за забравени цветове /вишнево,лилаво,графит/, едновременно е автор и Ди джей на мелодия, спускаща се от богатото деколте до низините на роклята. Познавачите ще разпознаят автентичния блясък на бижутата а прическата е помпозен завършек, без да отнема заслуженото на описаното дотук.

Деса Поетеса - образ от някогашната телевизионна еуфория на Виктор Калев, е пресъздадена неволно в прическата на великия комик днес. Полегати, добре пригладени коси съживяват култовата роля, която от своя страна пък опонира твърдо на коженото сако. Няма да засягам звездата, като очаквам повече от него в модно отношение, защото загубен в комичните си превъплъщения, вероятно е забравил някъде там собствената си естетическа ориентация. Няма никакво съмнение, че Рачков е пожелал да изиграе ролята на келнер, иначе нямаше да е така достоверен с бялата си риза, ужасна яка и също толкова ужасна папийонка. Но не е ли ролята на актьорът всъщност да ни разсмива. Той прави това чудесно, макар и неволно.Уверявам ви, че днешното ми ломотене по адрес на Любо Киров не е форма на ухажване или пречупена  симпатия. Но той фигурира навсякъде , с черен костюм и риза, едновременно поп звезда и поп в черква. Ако той се съгласи да ми се изповяда, ще препоръчам четири пъти Отче наш и пет пъти последния брой на Vogue.

Тази поза, малко в стил Ела, изгрей, докато луната спи, показва шоуменът в умилителна светлина. Едновременно Моторни песни и безмоторно летене над модния хоризонт. Едновременно прилеп и Прилепът /оперета от Щраус, ако не знае Славчо/. Езикът на жестовете носи послания да се прегърнем, да се вземем и да се повозим в нов Москвич. Коженото яке опитва методите на модерност, които биха вървяли само с други качества на обекта. Блузката на Слави прославя черепи и кости, каквито навремето имаше по някои строителни материали и бои. Очилата и обеците могат да бъдат дадени на вторични суровини ,освен ако не са взети от там. Винаги съм се чудел какво има около ципа на Трифонов, сега виждам, че едно оголено черепче се показва оттам. Панталоните са се свили в чатала, като гънки на женска пола, при слизане от автомобил. Няма нужда от естетически референдум, за да му предложа пълна промяна , защото е като две капки вода сам със себе си.

„Не мога а и да мога не искам” ще е мотото , което поставям на тази снимка. Тук са съчетани Кольо Фичето, Коцето Сланинката, Недялка Керанова , части от Луна и частушки от Людмила Зыкина. Ако госпожица Виолина беше филм, саудтракът непременно щеше да е  Шест кокошки съм заклала. Ако прегледаме складовите наличности,  модната артелна съдържа, както следва: Хлопатари- три броя. Останалото е неразличим и неопределим кич в си бемол мажор, достатъчен да потопи модна България на дъното на всички класации. Съзирам досадни пухени топчета с цвят на топнати последователно в горчица, варен грах, лютеница и сос бешамел. Заемки от евровизионистката ни Елица, както и попфолкмотиви от времето на Тони Дачева. С колене като тези, може би трябваше да и предоставят готварска престилка, както и черпак за по-достоверна стойка.

Ето ги, двамата! Уловени в уединено мъркане, както пеят Тоника- Винаги двама, винаги. И като певци от ресторант 3 звезди, си имат всички налични атрибути. При Любчо-черно елече, раирана ризка и перчемче, като с косачка оформяно. Орлин е облякъл синьо карирано безвремие а ореол от моден мързел се носи навсякъде над и около него. Сравняван с Джъд Лоу, Орлин е само естетическа сянка на звездата, въпреки беглата физическа прилика. Къде е тук идеално оформеният силует на актьора? Къде е онзи впиващ се взор, от който няма откопчване? Орлин виси в небитието , разсъблечен до безинтересност. Неравната полоса на косите му може да бъде добре изгладена и да възвърне заслужения му ореол на звездност. Гледайки двамата, може да се появи впечатлението , че са студенти от 28-ми курс по фелдшерство, които не успяват и не успяват да завършат. Затова и не могат да си позволят добри дрехи. И приличат отново на музиканти, на мандолиниери, не на милионери.

И най-добрите ми намерение се разбиват в модната стена на Веселин Маринов, чиято емоционалност направо овлажнява естетическия ми взор. Ако отминем стойката /която хич не е за отминаване/ , пред нас се откроява личност, можеща да носи връх Бузлуджа на рамене, толкова импозантна е тя. Очевидно над Бузлуджа е валяло, затова фасадата е така изобилно намокрена. Сходството между сакото на певеца с униформа на летищен служител се допълва от ризата, чиито черни копчета, като свраки на тел изпълват предницата. Ведро пищималче се кокори в малкото джобче на Маринов. Текстилна идилия.  Прическа ала 7-мото Велико Народно Събрание.  Липсва Лятна жълта рокля за по-плътен цветови баланс. Липсва и лятна жълта хавлиена кърпа, за да се избърше лицето. Липсва дизайнер за Веско, който няма жълто около устата. Явно в този смисъл звездата пее „Знаеш ли колко отдавна за тебе мечтая...”

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iva
Преди 1 година
0
eee to niama takuv smiax mnogo tochno opisanie xxxaxaaaaaa bravo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ!
Преди 1 година
-2
ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ! Изключителна възможност за допълнителни доходи подходяща за всички възрасти. Как бързо и лесно да печелим Бикойни - един Биткойн се купува за над 1 800 лева !!! В сайта - www.btc200bg.ovo.bg - е предоставена подробна информация как, да направим допълнителни доходи от 100 лева до над 2 000 лева месечно. Условията - просто да имате свободно време и връзка с Интернет - всеки може да се справи ! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО, ЗА ПОДРОБНОСТИ ===> www.btc200bg.ovo.bg
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени