Лорд Минчев пак пусна Гилотината: Данчето като избелял москвич, Раева облечена в тапет от Ермитажа, Ани Хоанг с обеци като виенско колело + още и снимки

4598
19 Август 2017, 15:00


И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени Минчев за модните гафове на популярните личности у нас, за рубриката му в "Телеграф". Има и похвалени!

ХИЛДА КАЗАСЯН – МЪЧЕНИЦА НА МОДАТА

Как това барабанче пред Хилда Казасян ми заприлича на пола. Пола, като една човешка длан ще кажете вие, но аз я виждам като поне пет.Тъпан бие гайда ручи и от прическата на именитата певица, чиито коси са хванати като тези  на Росица Борджиева. Малък гердан се хили насред шията и потъва в нещо като черна торба, вероятно платена за блуза. Правилно ли виждам една черна панделка , която обуздава косите, за които вече се изказах… Винаги ми се е искало да видя Хилда с очарователна рокля, перли, шапка и всичко, което досега и се е изплъзвало. Може би един висок кок ще я извиси, ще придаде на красивото и лице още лъчезарие. Днес тя ми изглежда на уморена оперна певица, която са извикали на репетиция по време на болнични.

ТОНИ БЛЕСТИ В СТИЛ ПАТРИСИЯ КААС

Ще призная, че съм пристрастен към този дует, защото съвсем скоро ги гледах на общ концерт  в Бургас. Ще похваля накратко Орлин, защото няма кой знае колко божествено в един тъмен блейзер, раирана риза и усмивка. Всъщност има, но преповтарянето само би опорочило комплимента. Тони Димитрова обаче заслужава три тома за своите модни превъплъщения . Ще напиша само обаче последните седем изречения от тези томове, за да ви срещна с произхода на тази елегантност. А тя се корени в признаването на това кой си, пред кого се изправяш и доколко го обичаш. Тони обича публиката си и това е отговорът на нейното старание, което често, а в този кадър настоятелно, завършва с естетични подаръци. Накратко- облечена в усмивка, дори черното не може да помрачи бляскавата и външност. Широка похвала за черното сако, стилното бижу и прическа ала Патрисия Каас.

ДАНЧЕТО В ЦВЯТ ИЗБЕЛЯЛ МОСКВИЧ

Няма чалга песен за лятото, която да опише сезонните опити на Йорданка Христова да блесне. Ако изобщо е искала някакъв блясък, то облеченото е най-далечното му изражение, предвид провисналите памуци и нагъвания от странен дизайн. Цветът стил избелял москвич, прави госпожата да изглежда сякаш дава газ на много ниска модна предавка. Тук не става ясно кое е ръка, кое ръкав, кое превръзка, кое шалвар, кое чанта и кое „гърди ми с рози накичи”. Певицата изглежда като бинтована по правилата на някакъв непознат лазарет, в който липсва надежда за оцеляване. Сандалите и шапката  са в привидно еднакъв цвят, като този на гише в агенцията за паметниците на културата. Огромна чанта изпълва е без това пълния ансамбъл, от който биха могли да се нахранят четири кучета и облекат пет циганета.

ОБЕЦИ КАТО ВИЕНСКО КОЛЕЛО НОСИ ХОАНГ

Този тоалет е илюстрация към песента на Мустафа Чаушев Злато мое. Или пък рефрен от песен на Лили, която казва „Толкова измамна хубост…” Накратко- облеченото е като трудоустроен ролс ройс на дубайски милиардер, който след като го е окъпал в злато го е изоставил за платинен такъв. Трябва ли мило момиче като Ани Хоанг да се облича с подобни „отпадъци”, макар те да блестят ефектно и да привличат свраките. Сетренцето е като откопчило се от фрак горнище, към което копчетата –звезди, са само едни слугини на кича. Дали обеците са взети от клетка за птици не е описано в съпровождащата ги документация, но е очевидно, че две какаду могат да проведат срещите си върху тях. Прическата на Хоанг, ала Лара Крофт, обединява вятъра и вятърничавите идеи на оногова, дръзнал да я пъхне в този златен кафез.                                     

РАЕВА ОБЛЕЧЕНА В ТАПЕТ ОТ ЕРМИТАЖА

Много искам тази рокля на Илияна Раева да е от сватбата и с Наско Сираков, защото почти по това време подобни орнаменти бяха на мода. Те бяха на мода и при ремонта на Ермитажа, но днес – не. В никакъв случай. Черно и златно са все още цветовете с които или се правят клозетите в хотели по черноморието или се харчат по ромски сватби, стил вИрсачИтУ. Я, каква капела е извадила госпожата, цяла летяща чиния, направо чиния, с поднесени вътре плодовете на въображението и. Наско Сираков- запазил фигурата и настроението си вечни, можеше да избере друг цвят за своя костюм. Тютюневото подхожда повече на заводски фасади, на цокъл в механотехникум или най-малкото за дюшеци. Палава кърпичка в джобчето му напомня, че легендарният ни спортист е отворен за едно модно помахване- дали към мен, не зная, но се чувствам поласкан. Емил Костадинов изглежда великолепно ако е на среща при господин Домусчиев, но за обедно събитие този цвят е малко помпозен. Вратовръзката трябва да вземе влака обратно за Копривщица или там откъдето е купена, ако не да я сложат в креватчето и докато порасне да бъде достойна за звезда като него. Съпругата му е на ниво. Очаквам си капучиното- рушвет, което ми се полага за този комплимент.

 

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Теодор
Преди 1 година
-2
Г-н Минчев отново актуален, креативен и т.н, но ни занимава с едни и същи звезди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хейтър
Преди 1 година
-4
На този изобщо не му стават за четене творенията; показателна е пълната липса на коментари всеки път. Не знам кой изобщо си го причинява ..май никой
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени