Лорд Минчев пусна Гилотината: Данчето Христова чака делфини, Таня Боева е като тирамису, Иво Димчев пешеходна пътека и още... (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/lord-minchev-pusna-gilotinata-dancheto-hristova-chaka-delfini-tania-boeva-e-kato-tiramisu-ivo-dimchev-peshehodna-pateka-i-oshte HotArena.net
Лорд Минчев пусна Гилотината: Данчето Христова чака делфини, Таня Боева е като тирамису, Иво Димчев  пешеходна пътека и още... (Снимки)
Предлагаме ви забавните коментари за модните прегрешения на звездите, написани от лорд Минчев за седмичната му рубрика „Гилотина“ в „Телеграф“.

РОКЛЯТА НА ХРИСТОВА ЧАКА ДЕЛФИНИ

Този кадър на Йорданка Христова показва, че песента и е изпята и тя е готова за поклон. Поне онази, която се опитва да твърди, че „труден характер е имала” и че, „непокорна е вечно била”. Позволете, дами и господа да опровергая тази вечност и този характер, почиващ върху могилата на една фризура и диплите на рокля, която вече не е на мода дори по плажовете на Меден Рудник. Пълната енциклопедия на социалистическата мода се е разположила вертикално върху певицата, като на моменти споменът припява „Тъмно червена роза”, с която Христова е закичена пожизнено. И  заради която може да и бъде учреден ордена на червената роза за цялостно модно отсъствие. Резедавото жарсе очевидно носи на цвят, защото върху него се води битката на цветовете , нещо като спор в кухня на сос бешамел, сос Бристол , синапена горчица и гаспачо, добре разквартирувани върху текстила. Разбира се , сенките , данчеви са винаги в тон с микрофона  , с лака за коса или с ливадите пред моя роден дом. Гледайки този десен, не се изненадвам, че поетът Белчев е написал , „А по Йорданка делфини тъгуват...” Къде другаде делфин би могъл да се шмугне така добре, както в роклята и...

ИВО ДИМЧЕВ КАТО ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА

Когато Руми срещна Иво е новото понятие за стрийт мода.  А именно- поляти с непукизъм цветове, производни на москвичи в цех за претопяването им, където ръждата, възрастта и амбрияжа вече нямат значение. Руми Благоева от телевизия ММ изглежда все по-млада и все по-неподвластна на модата с  избеляла тишъртка, с жадна за сешоар коса, с дънки, били на витрините поне преди 7  години. До нея- Иво Димчев /певец, пианист и интерпретатор/, сякаш ни кани да го пресечем, по зебрата на тениската му. Там се редуват зелено и бяло , сякаш лично президентът на Грийнпийс се кани да мине оттам. Шапката на Димчев говори повече от музея на восъчните фигури на мадам Тюсо, дори ако замижа с очи, може да видя в нея очертанията  на едно обърнато нощно гърне, използвано преди ден.

КАМЕЛИЯ В СИНЬО БЕЗВРЕМИЕ И КАПЕЛА

Малко грехове могат да се припишат на Камелия Тодорова, но този е най-ярък. Точно толкова ярък, колкото преупотребата със синьото и изопачаването на чертите и чрез средствата на фотографията. Кобалтово синьото е превзело кадъра и прави внушения, твърде смели за секссимвол от моето детство. Огромен изумруд на пръста изпълнява ролята на знак Стоп и участва във вододела на две понятия, пренебрегнати от стилиста. Малко над пръстена следват пустинните цветове на реалността, подсилена с фотошоп, но все така гъгнива и затормозена. После усещането влиза в траекторията на шапката, под която е нанесен предпазителя на една кърпа, боравеща с цветовете като марокански грънчар. Сините очи, червения бритон... Историята на една ръка и шия, завръщаши ни в епохата на приглушения джаз, на емоциите и на звездността. Бих добавил малко воал за още повече вечност.

БОЕВА В РОКЛЯ СТИЛ ТИРАМИСУ

Удобно излегната на задната седалка, Таня Боева превъплъщава средностатистическия холивудски блян. Тялото и пружинира под бляскава рокля, миглите са нежни сенници на погледа, от който лъчи суета. Бежево и пайети е много повече стил тирамису, отколкото нещо, свърано с дреха. Пайетите- вряща канела върху пухкав десерт, дращят сетивата и искат настойчиво малко амарето за успокоение. Тази стойка, тази кожа, този амбианс, не заслужават неподбраните бижута а лицето не заслужава прическата, която може да води самостоятелен живот в някоя перукерна. Краката скандират собствена поезия а китките са притихнали неуверено. Всичко е като текст за песен...Попфолк такава.

СКЕНДЕРОВА С РОКЛЯ- БЕЗЗВЕЗДНО НЕБЕ

Винаги бляскава, Ивана Скендерова и тази седмица поднася водопади от стил , излъчване и прическа. Наследница на аристократичен род, свързван с благотворителността, бизнесдамата е моден ориентир за жените в обществото повече от две десетилетия. Днес , като посвещение, като преразказ на дворцовите естетически тайни, тя ни показва вечерна рокля от дантела, завършваща с шлейф. Деликатната тафта под дантелата обърква сетивата относно основния цвят. Той варира между стоманено сиво и мастилено, но някъде по средата  се надига усещането за нощно беззвездно небе, прорязано от светкавица. Чудното деколте, нежната дантела около шията, прическата, бижутата, всичко това е една отлично организирана демонстрация на привлекателност, в която няма нищо ненужно. Няма нищо покварено и излизащо от релси. Скендерова продължава да държи жезъла на владетелка на добрия вкус.

2 Коментара

Ники Китаеца

преди 6 години

Скрий се бе, вампир. Гилотиниран се сам. Храс.

Коментирай

Лукреция

преди 6 години

Човек без образование, самотен гей, без авторитет във ВИП обществото. Чудя се как някакви лелки му се вързват все още и си дават парите... ТЪЖНО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.