Лорд Минчев пусна гилотината: Палтото на Любо Ковачев е като магарешка кашлица, Луна хем е Сежанка, хем непълен брой джуджета! Камелия и Цветин – време е да се събличате!

1573
06 Януари 2018, 14:33


Следновогодишната порция от коментарите на Евгени Минчев в рубриката му „Гилотина“ за в-к „Телеграф“ е налице, видя HotArena. Ето кои звезди „обезглави“ този път.

 

ПАЛТОТО НА ЛЮБО - МАГАРЕШКА КАШЛИЦА

 

Мразовито настроение излъчва облеклото на двамата обичани актьори. Близо под нулата е палтото на Любо Ковачев, липсва само сребърна лисица за да бъде отразена неговата неприязън към студа. Балтонът- истински шедьовър от времето на Студената война , носи белезите на една естетическа сухота, може да се каже, че дори достига сравнение с магарешка кашлица, по показателите на дразнение. Хубава бяла риза, погребана под черния чар на вратовръзката. Прическата, която подсказва за непреходния чар на актьора, пък влиза в главоболни отношения с покълналата брада, бъркаща в раните, идващи от вече споменатите модни симптоми. Тъжно е сакото и на Колановски. Мракът там е продължен от залезите на черна риза и още по-мъгляво на цвят фишу, което сякаш председателства висшия съдебен съвет по скука. Колановски има прическа, която може да бъде подобрена само с поставянето на шапка. Може и без едно перце…

 

ЛУНА – МОДЕН ПРЕЗИДЕНТ И ГОСПОДАР

 

Луна не само става за президент но и за първа дама едновременно. Тя може да съвмести двете длъжности на естетически принцип, като хем ще е строгата господарка в президентството, хем негова нежна прислужница в светските салони. Облечена в бяло, с внимателно поставена на върха златиста опашка, певицата- брадърка е изкусителна и объркваща. Хем е облечена като Снежанка, хем двете джуджета не са достатъчно до седем. Ярка цепка, като светкавица, определя пътя на погледа, който витае от китката почти до мишниците. После следват ботуши, за чиито маршрут трябва да има поставено разписание. Толкова дълги и необятни са те. Двамата „господари” от ефира служат за воини около суетната госпожица и „обслужват” политическите и намерения, облечени сякаш са от тайните служби. Не зная само блузката на Боби Ваклинов така ли е купена или си е избърсал ръцете в нея, докато е носил скунксове из града. Има любовна връзка между обувките на Влади Василев и чантичката на Луна. Ако от този брак се родят деца, предвиждам един хубав, винен каскет за Ваклинов след девет месеца.

 

 

 

 

КАПКА И АЙЛЯ НАЛАГАТ ЖЪЛТОТО

 

С много свежест в януарските дни, две бизнесдами разкрасяват светското пространство. Вляво, адвокат Айля Хасан е премерена и уравновесена в употребата на цветове и макар те да присъстват,  са сведени до само няколко кротки линии. Красиво изпъква жълтото, давайки шанс на по- големите площи черно да не са така мрачни . Прическата на Айля се спуска умерено а раменете са така пролетно оголени, че дават шанс на нечии замръзнали чувства да оживеят. Капка Амзина открито показва настроението си, което вижда се е като  летен коктейл. Цветът е толкова наситен, свеж и ярък, превръщайки Амзина в истинско цвете. Поникнало в центъра на светския живот, то е забележително и захранва необходимостта от разкош в студените дни. Харесвам ситната но ефектна гарнитура в деколтето, която допуска липсата на други съседни бижута.

 

КАМЕЛИЯ И ЦВЕТИН- ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБЛИЧАТЕ

 

Тамън да стане време да хвърляме елхите и ето ти две, които от години ме забавляват модно. Певицата Камелия, минала през етапите на обличане от българското знаме до всякакви импровизации, днес показва тематичен стил, гравитиращ около празниците. Плетен пуловер с шарки като на чернобял телевизор, който се опитва да бъде цветен. Съветска шапка и стегнат клин, забиват още по-надълбоко клина на естетическата болка в мен. Обувките на госпожата са като топнати в строителни материали. Приятелят на Камелия Цветин, влиза в 2018 със сако на дядомразовци, но от моята камбанария то изглежда като щампи на забранителни знаци. Късите гащи разкриват голата истина а чорапките и обувките само я открояват. Шапката е един естетически светофар, който кънти в името на всякакви забрани, но е толкова високо, че Цветин не е успял да го забележи.

 

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени