Лорд Минчев сече наред: Григор облечен като ватман, Сашка е облякла лакомо червено, червилото на Нелина като фреш, отличен моден дебют на Тамара + още и снимки

https://hotarena.net/laifstail/lord-minchev-seche-nared-grigor-oblechen-kato-vatman-sashka-e-obliakla-lakomo-cherveno-cherviloto-na-nelina-kato-fresh-otlichen-moden-debiut-na-tamara-oshte-i-snimki HotArena.net
Лорд Минчев сече наред: Григор облечен като ватман, Сашка е облякла лакомо червено, червилото на Нелина като фреш, отличен моден дебют на Тамара + още и снимки

И тази седмица Евгени Минчев не прости модните прегрешения на родните звезди. Вижте за кого свисти днес „Гилотината“ в седмичната рубрика на лорда за  „Телеграф“. Има и похвалени!

ГРИГОР ОБЛЕЧЕН КАТО ВАТМАН

Как не отива този двуцветен смокинг на мистър България- Тенис …Тук в яко шамаросване се сватосват два мъртво пияни цвята- черно, в гарнитурата на яката и някакво пенсионно синьо, по което могат спокойно да закачат значки на градския транспорт. Григор Димитров изглежда като попаднал от тенис ракета на ракета- носител, толкова неловко и непохватно изглежда той облечен, като за опера. Папийонката с размер на детско тролейбусче, е паркирана  в централното модно депо, като на фона на ризата стои преднамерено и дръзко от което плахият поглед на хасковлийчето изглежда даже виновен. Другарката му надминава по кич цялото пайнерско войнство и изглежда като облечена в чорапогащник на Екстра Нина, само  че не е никак екстра. Екстри като ромбоидните дантелени постройки върху роклята, съсипват звездния и имидж.

КИРЧО И АЛЕКС Я КАРАТ ПРЕЗ ПРОСОТО

Уволненият от Къщата на Биг брадър тази седмица Кирил, не блести с изящен моден диапазон. Ще кажа- по-скоро приятен, приличен но в никакъв случай забележителен. Видът му е такъв , че качването на сцената може единствено да породи въпроса- кой е починал и в колко часа е опелото. Коравосърдечният костюм на младежа връща часовника не с час а с години назад, където притихналата естетическа будност в прогимназиите не допускаше нищо по-различно от черно или графитено сиво. Неправилно е закопчаването на двете копчета едновременно, но това е нищо , сравнено с роклята на Сърчаджиева, наподобяваща цветна градина върху която са се изредили последователно косачка, багер и уред за риголване. И ако трябва да гадая каква е посадената култура, то вероятно е просо.

САШКА Е ОБЛЯКЛА ЛАКОМО ЧЕРВЕНО

Има една песен на Петя Буюклиева, който най-ясно изразява този кадър. „Може би неразумна е била, може би днес е малко…” сещате се за лиричното продължение на този цитат,  който ме кара отново да поставя Сашка Васева на опашката на седмичната ми модна класация. Дамата в червено е прекалила с употребата му , след като позволява то да се качи в една си бемол мажорна позиция чак до гърлото и, където винаги свива гнездо я шалче сиротно я някаква огърлица с неясен произход. Дантелената червена рокля обхваща мощният и телесен периметър, под който бълбукат смесени сигнали, точно такива, на които подхожда да минават на червено. Колебая се дали роклята е купена в периода между долара и марката, но съм близо до усещането , че е купена с рубли и то не много. Прическата напомня на придворен пудел, който дълго се е противил на сешоара на Нейно Сиятелство. Възможен е и трети вариант за тази визия. Както стана ясно от участието и във Вип брадър, Сашка обича да си похапва, та какво санким и пречи да си е посегнала с филията лютеница, докато е търсила топеното сирене или картофеното кюфте…

ЧЕРВИЛОТО НА НЕЛИНА – КАТО ФРЕШ

Синьо елече Дони облече, в дългата в дългата тягостна нощ. Макар да не е елече в песенния смисъл на думата, нито дори в шивашкия, новоомъжената мисис Баба Дони Чачова представя вариант на този момински елемент от народната носия. Синя лисица или нейният изкуствен еквивалент, правят облеченото парадно, избухливо, надменно, накукушинено заради бухналите косми. Светлосиният шал е опит  Дони да се нагоди към тенденцията тон сюр тон, което според мен обаче е неуспешно. Встрани от Чачова, Нелина е малко по-умерена, естетически мъдра, но нещо в косите и ме кара да отворя портите на Къщата на Биг брадър и да изкрещя: „Нелина, влизай вътре, една голяма луна те очаква за модно сражение”. Не харесвам също така колана, нито червилото, изглеждащо така, сякаш е остатък от минало обработка със сок от моркови.

ОТЛИЧЕН МОДЕН ДЕБЮТ ЗА ТАМАРА

Нека сме благородни и изтънчени по отношение на Мис България 2017. Момиче с изразени лични качества, с черти от красотата на Селин Дион и Сара Джесика Паркър, Тамара Георгиева притежава всички характеристики на истинска мис. Обръщам внимание на прическата, която е напълно адекватна за поставянето на престижната корона, цветът на косите е приятен, мек и отразява светкавиците на фотоапаратите и прожекторите на сцената. Прическата отразява новите моди в бранша и мога да я нарека пленителна. Красива вечерна рокля в която се съдържа нощно небе, по-скоро небе по време на зазоряване, спомага девойката да е още по-ярка и бляскава. Струпаният в деколтето блясък подхожда на короната и служи като гнездо на очарование, достъпно само за белязани. Ако някой има причини да ме апострофира, най-добре да замълчи. Нека дадем шанс на красотата, която ако
не спаси света, поне ще спаси личното ни достойнство.

6 Коментара

Генчето

преди 6 години

Генчо, ти Тамарка остави на мира. Цяла България я отсвири като недоразумение на природата.

Коментирай

Мис България 1952

преди 6 години

лапа мангизи от глупачката, той и на тоца крокодила беше пиар, видяхме докъде я докара

Коментирай

Мазнислав

преди 6 години

Боже мили, "...красотата на Селин Дион и Сара Джесика Паркър...". Бих добавила, и Барбара Стрейзънд.

Коментирай

Мимка

преди 6 години

Добре са платили на измисления лорд за хвалебствията за Тамара. Като пиар на Антония той я нарече " Мис крокодил " може би недоволен от хонорара , а сега големи напъни да навира " красотата " на грозноватата ни миска.Къде е Тамарчето, къде са Григор и неговата " другарка " в главата на Женята и на световните модни пиари ? Тотален провал си лорде!

Коментирай

Nadia

преди 6 години

Kak e vazmozhno tosi neshtastnik da komentira Grisho???. Kakto i da e oblechen Grisho niama zna4enie. Toi postigna neshto mnogo znachimo. A tosi''lord'' s kakvo tochno e izvesten v BG i v chuzhbina????

Коментирай

Bat

преди 6 години

Тези кадри на Кирил са от миналият Биг Брадър. На този Биг Брадър до колкото си спомням влезе с кариран панталон и разкопчано сако.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.