Лоша слава! Певиците на Пайнера бойкотират Емануела, страхуват се от клюки и интриги

2981
23 Декември 2015, 13:00


Още преди да е минала официално в „Пайнер“, Емануела е като трън в очите на колежките си там, научи HotArena.

Големите имена в лекия жанр видимо избягвали контакти с нея, но не само защото им е конкуренция. Била им неприятна заради славата си на интригантка и лицемеркa, пише "Всеки ден".

„Как да общуваш с нея, като е една обикновена простакеса?“, отсякла една от певиците на Митко Димитров в разговор с него.

„Не искам да има вражди между артистите ми. Разбирайте се и кротувайте!“, заръчал той.

Независимо от това обаче певиците му странели от Емилия Цветкова, както е истинското име на изпълнителката. „Никой не си говори с нея, отнасят се с нея като с чужденка“, коментират в чалга средите.

Въпреки всичко Митко Пайнера държал на певицата, защото е работлива и никога не отказва участия. Затова изискал от останалите в компанията, ако не я обичат, то поне да спазват добрия тон, когато общуват с нея. Емануела вече подписа договор с инж. Димитров, но официално става част от компанията му от Нова година. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ttvt
преди 2 години
-2
Интригантка си е! Много елементарна и неприятна женица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
cds
преди 2 години
-3
Долна жалка интригантка лицемерка и курва!!!!!Въннн!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аоо
преди 2 години
-9
Че е интригантка, така е. Но курва в 21 век вече нищо не значи и е супер остаряла и излязла от употреба обида, освен за лишени от ум индивиди от селата, искащи да смачкат жените и "да ги поставят на място". Сексуалният й живот, какъвто и да е той, мисля че си е нейна работа. Ти си мисли за своята вагина какво влиза и излиза и не бери грижи за чуждите. Бягай да пишеш сега под статия за някой мъж, че бил с много жени и да се мъчиш да го обидиш с това.
Elvira
преди 2 години
-1
Емануело, не се обяснявай тука ми иди и си прибери детето, че цял месец го виждам баща му да го разхожда, а уж не го бил гледал...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени