Ловец на автографи подал сигнал за акцията в „Плаза“ след зверски скандал с Преслва (Коцето бесен, мисли за отмъщение)

6851
15 Април 2016, 13:04


Конкретният повод за акцията в "Плаза" е сигнал срещу управителя Игнат Ханджиев, идващ от ловеца на автографи Валентин, когото той изгонил от заведението. Именно така започва шумната акция на полицията в „Плаза“, научи HotArena.

Акцията била в пълна тайна от ченгетата от 7-о районно, които не успели да реагират и да си предупредят хората. Спецполицаите влезли като клиенти и седнали в сепаре, а докато управителят се усети, нахлули във въпросната ВИП стая. Количествата не били големи.

„Всеки ден“ обаче откри човека, който е дал повод за разследването срещу управителя Ханджиев. Валентин Рангелов е 19-годишен ловец на автографи, който преди месец влязъл в остри пререкания с мениджъра. Причината – обидил фолкфурията Преслава, която минала покрай него и казал, че е „наркомански скелет“.

Игнат Ханджиев забранил достъпа му до заведението, а Рангелов се афектирал. Това се случило в дните около скандала с пребития 23-годишен Кирил в дискотеката. За него хората, които денонощно дебнат популярни личности за снимки, също разказват, че охраната наистина е била Кирил, но едва след разменените удари с клиенти вътре. 

След тези случаи Рангелов дал интервю за Би Ти Ви със скрито лице и обяснил за продажбата на наркотици – че резервацията за сепаре вървяла с продажбата на поне грам кокаин, който струвал между 120 и 150 лева в зависимост от качеството. Управителят бил посочен като човекът, който държи контрола над процеса. 

Службите се сезирали от скандалния репортаж. А самият Константин разпознал младежа въпреки скритата му самоличност. Най-вероятно по гласа го позна, казаха негови приятели по съдба. Малко след удара по „Плаза“ Константин заявил пред свои близки, че младежът, който му навлякъл тези проблеми, ще пострада, но не уточнил как, разказаха още те. По време на 3-часовия полицейски разпит преди 2 дни Константин е бил накаран да подпише предупредителен протокол, че няма да се саморазправя с „ловеца на автографи“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Koko
преди 2 години
0
Smart za pplazzza
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Инспектор Дюдю
преди 2 години
-2
Браво ! Толкова завоалирано поднесохте информацията, че сега се очаква да прочетем и резултата за предстояща екзекуция. Кой идиот освети информатора така подробно, та ловеца на автографи да стане жертва на едни други "ловци". Бог да го пази!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени