Люба Кулезич проговори след побоя! Вижте какви подробности разкри!

2999
29 Юни 2013, 16:30


Две седмици след покушението, журналистката Люба Кулезич предпочита да говори за побоя над себе си с чувство на хумор. Но черен, защото раните в душата й продължават да стоят неизтрити, научи HotArena.net.


Въпреки ужаса, който все още изпитва, тя отказала услугите на професионална охрана, която й предложили. Твърдо е решила да преодолее страха си и да продължи напред.


Водещата признава, че едва наскоро е преодоляла страха си от нападението. „Един ден реших да се оглеждам. Беше привечер. Реших да отида, да си купя цигари. Казах си: „Сега ще се озъртам” разказва Кулезич.


По пътя си непрекъснато се оглеждала и й се струвало, че всички я гледат недружелюбно, докато съчувствените им усмивки не й показали, че всъщност минувачите нямат нищо против нея.


"Първо видях мъж, който ме гледа подозрително със свити очи. След това един доста якичък с черни бермуди и черен потник, разхождащ питбул.


Той обаче най-любезно ме поздрави. После зърнах през лявото си рамо едър човек, който също ме гледаше недружелюбно. Докато стигнах до будката за цигари, аз се превърнах в парцал.", разказва Люба.


Именно ужасът я накарал да се овладее и да спре да се плаши. „Не. Няма да се озъртам! Страхът изяжда душата. Винаги съм го знаела. Така че – довиждане, страх! Върви по дяволите”.


Кулезич се шегува, че в момента окото й е като гримирано за венециански карнавал, а усмивката не слиза от лицето й.


Тя е доволна, че предполагаемото отлепяне на ретината не се е случило. В момента само има остатъци от кръвоизлива в окото й вследствие жестокия побой. Опасява се само да не се наложи да увеличи и без това високия си диоптър, признава водещата пред списание „LOVE style”.


По време на престоя си в болницата до нея стоял човек, на когото изключително много държала. Хората от екипа на предаването й „На светло с Люба Кулезич” също били постоянно до нея, разказва тя.


„С удивление разбрах, че дори Слави Трифонов, с когото от години се „джафкаме” из медиите, е изказал думи на подкрепа за мен. А това означава само едно – че войните, които водим помежду си на професионалния терен, не могат да убият човешките неща в нас”, споделя още Люба,  пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени