Любина пожертва всичко заради Багата (Подробности)

3477
07 Октомври 2014, 15:00


След като Благой Иванов – Багата се възстанови от инцидента, който претърпя, любимата му Любина разбра, че трябва да се откаже от всичките си цели, ако иска да останат заедно, научи HotArena.net.

 

Преди да заминат за Щатите, където спортистът се състезава, девойката имала амбициите да се развива у нас. Имала ясна представа как точно ще се стече животът й занапред и какво искала да постигне в бъдеще.

 

Любовта към Багата обаче променила всичките й планове за реализация. Осъзнала, че ако не го последва, всичко между тях ще свърши и ще загуби човека, който обича истински.

 

Благой искал да се разлизира в чужбина, тъй като там има по-голям шанс за професионален успех, а и искал да стои далеч от неприятностите и средите у нас, в които бил попаднал, пише сп. „Блясък“.

 

Искал и възможно най-бързо да заличи неприятната случка от февруари 2012, когато бе наръган с нож в дискотека и едва не загуби живота си.

 

Въпреки че се появиха слухове за сватба, Любина и Иванов за сега са само сгодени. Много са влюбени и са постигнали абсолютно равновесие по между си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени