Любо Нейков и Ели Гигова аут от ефира на БТВ!

4827
03 Октомври 2013, 16:00


Шоуто „Голата истина“, което трябва някой да гъделичка зрителя, че да се засмее, e с критичен рейтинг и ще бъде свалено от ефира на БТВ, видя HotArena.net.

 

БТВ Медия Груп в края на лятото се закани да премахне конкуренцията в лицето на Нова ТВ и „Господари на ефира“. Но още при излъчването на първия епизод на комедийния проект, неговото фиаско бе предречено.

 

Големият актьор Любо Нейков следва сценарий, който не може да пресъздаде със забавен акцент, тъй като текстовете са си направо плоски. Гласът пък на Ели Гигова е прекалено дрезгав, а интонацията – строга, което изобщо не е приятно за слушане.

 

От телевизията са се заканили да прекратят излъчването на „Голата истина“, тъй като харчат безсмислено ресурси, които не могат да възвърнат, а обратното – на минус са.

 

Не е нужно да си гледал предаването, че да разбереш, че за нищо не става. Само като посетиш Фейсбук страницата на шоуто, ще ти стане ясно – от 5 септември насам е харесана само от 86 човека.

 

Критичните рейтингови резултати за пореден път доказаха, че „Господари на ефира“ по Нова ТВ са най-предпочитаното предаване в късните часове и не могат да бъдат надминати по никакъв начин, пише pik.bg.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени